Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mond ilyen komoly dolgokat nekem a barátnőm?
Kb 1 hónapja kezdte mondogatni, hogy ő már velem közös jövőt tervez. Szeretne majd gyereket tőlem (ezt így emgmondta) persze még nem most, mert a munka neki is fontos, hogy valami alap legyen a gyereknek, hanem kb 5-6 év mulva.
Összeköltözést is tervez, azt persze korábban már, néhány év elteltével szeretné.
Én erre rendszerint nem tudok mit reagálni. Azt mondom a legtöbbször, hogy nagyon korai tervek még ezek, én nem szeretnék ennyire előre gondolkozni. (amugy igen számító ember vagyok, mindent eltervezek amit lehet, kb 2 hétre előre az életembe, de nem tovább)
Lassan 13 hónapja vagyunk együtt. 22 éves vagyok, ő 20.
Szeretem, nagyon, vele képzelem el énis a dolgot sokáig, nade hogy most gyerek, meg összeköltözés...már erről beszélni..:/
Egyébiránt jövőre szeretnék elkezdeni egy főiskolát, ami 4 éves képzés. szóval leszek 27 mire végzek a sulival...Igen kicsit elszúrtam az életemet, próbálom rendbehozni most.
A dolgo érdekessége, hogy amint ő ezeket elkezdte mondogatni, azóta romlott meg a kapcsolatnuk. Sokat veszkedünk, nemrégiben is majdnem szakítottunk..:/ de nagyon örülök, ohgy sikerült rendbehozni.
Hetente találkozunk, általában 7 végente 2 napra.
Egyébként 60 km re élünk egymástól.
a nők néha túlzásba viszik, én is nő vagyok és szerintem azért van ez, mert meg akarunk bizonyosodni arról hogy nem hagy el minket a férfi..
vagy azért mert reméljük hogy ő is komolyan gondolja
szerintem ha finoman megmondod neki hogy erre még ráértek, inkább használjátok ki a közös időt együtt aztán minden jön magától.. meg érti
Hordjad te a nadrágot a kapcsolatban!
- Nem láthattál még sok nőt. :D Ilyen kérdésekben nincs férfi aki nadrágot hordhatna. Csak addig van nyugi amíg úgy gondolja megfelelsz a céljainak.
mondtam neki, hogy ennyire ne tervezzen előre, még sok minden lehet addig. bármi.
annyit mondott rá, hogy oké, rendben van, de ő attól ezeket még szeretné.
nadrágot?! hmmm ugygondolom, hogy ez nem azon mulik, hogy ki viseli a nadrágot, hiszen ezek az ő gondolatai. Mi köze vna ennek ahhoz, hogy kié a főszerep a kapcsolatban?
Azért valakinek hosszútávon nem jön be a távkapcsolat, a kapcsolat fejlődésével tovább szeretne lépni, ez szerintem érthető.
Nem tudtok egyeztetni? Az, hogy te szeretnél egyetemre járni, és együtt lakjatok egy albérletben nem zárja ki egymást, de neki is alkalmazkodnia kell, pl az egyetemed közelébe kellene költöznie, és ha nincs anyagi támogatás, akkor pénzt keresnie, vagy azt szeretné, hogy ne járj egyetemre? (ezt meg lehet kérdezni tőle)
Az, hogy van egy halom vágya, egy dolog, de az is kérdés, hogyan valósítsa meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!