Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mond ilyen komoly dolgokat nekem a barátnőm?
Kb 1 hónapja kezdte mondogatni, hogy ő már velem közös jövőt tervez. Szeretne majd gyereket tőlem (ezt így emgmondta) persze még nem most, mert a munka neki is fontos, hogy valami alap legyen a gyereknek, hanem kb 5-6 év mulva.
Összeköltözést is tervez, azt persze korábban már, néhány év elteltével szeretné.
Én erre rendszerint nem tudok mit reagálni. Azt mondom a legtöbbször, hogy nagyon korai tervek még ezek, én nem szeretnék ennyire előre gondolkozni. (amugy igen számító ember vagyok, mindent eltervezek amit lehet, kb 2 hétre előre az életembe, de nem tovább)
Lassan 13 hónapja vagyunk együtt. 22 éves vagyok, ő 20.
Szeretem, nagyon, vele képzelem el énis a dolgot sokáig, nade hogy most gyerek, meg összeköltözés...már erről beszélni..:/
Egyébiránt jövőre szeretnék elkezdeni egy főiskolát, ami 4 éves képzés. szóval leszek 27 mire végzek a sulival...Igen kicsit elszúrtam az életemet, próbálom rendbehozni most.
A dolgo érdekessége, hogy amint ő ezeket elkezdte mondogatni, azóta romlott meg a kapcsolatnuk. Sokat veszkedünk, nemrégiben is majdnem szakítottunk..:/ de nagyon örülök, ohgy sikerült rendbehozni.
Hetente találkozunk, általában 7 végente 2 napra.
Egyébként 60 km re élünk egymástól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!