Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az esküvőbe fektetett összeg, megtérült?
Sziasztok.
Mennyit költöttetek rá és mennyi jött vissza belőle?
Láttam régebbi kérdést ezzel kapcsolatban de az 10éves, mai árak meg azért másak..
Tudom az is számít mennyire vagyonos a rokonság ebben a kérdésben.
8 millió volt a végösszeg, mindennel együtt.
13 jött vissza.
Nekünk kb. 90 fős volt, szinte mindenkinek fizettünk szállást is, de másban nem nagyon voltunk rongyrázósak.
Kb. 6,5 millió volt a végösszeg, a szülők ajándéka nélkül 7 millió jött össze, de ebben benne van kb. 3 millió, ami a nagyszülők ránk szánt megtakarítása volt, amit ebből az alkalomból adták át. (A szülők ajándékát is azért vettem ki, ők is nagyobb megtakarítást adtak át nekünk.)
Tehát a "sima násznéptől" 3,5-4 millió érkezett.
Nekünk nem jött vissza, de itt csórók a rokonok.
Amúgy szerintem egyre kevesbé jön vissza, mert ma már 20 ezernél kezdődik csak a kaja+pia, plusz ugye a minden egyéb, az legyen még egy 10es leosztva a létszámra, és 3-4 fős családoknak nem igazán fér bele 90-120 ezret adni lagziba másnak.
6-7-8 millió egy esküvőre? Azt hiszem inkább sose házasodok meg. :D
Egyébként sok múlik azon milyen a családi háttér. Milyen a baráti kör. Plusz hogy ti milyen helyen akartok megesküdni, a határ a csillagos ég. Lehet rongyrázósan is és szerényebben is. Azért ezen is múlik mennyi pénzetek marad a végén.
Mi nagyon minimálra vettük, durván 300ból megvoltunk. 6 meghívott volt. (2 pár illetve 1-1 külön)
120ezret kaptunk tőlük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!