Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez az összeg nővérem esküvőjére korrekt?
Nővérem házasodik és én leszek a tanú. Az esküvőn szállást is biztosítanak szóval tudom hogy egy főre olyan 34 körül jön ki.
Van nem rég óta egy párom aki szintén jönne. Én részemről 60.000et adnék(ennyit tudok) párom 40.000et. Közösen adjuk szóval 100.000 lenne.
Ez nem kevés? Mit gondoltok? Tudom hogy minél közelebbi család annál több pénz plusz mindig van valami gazdag távoli rokon aki random nevetséges összegeket ad. Nekem 22 éves dolgozó egyetemistaként ennyire telik.
Sztem aki 34 ezer/fős esküvőt tud tartani, az nincs raszorulva a 22 éves egyetemista tesoja sporolt penzere.
De persze, ahogy érzed.
Nászajándékot akkor is illik adni, testvérnek különösképpen.
Én is 100 ezret adtam a húgomnak, amikor férjhez ment. Ez nem rászorultsági alapon működik szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!