Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez az összeg nővérem esküvőjére korrekt?
Figyelt kérdés
Nővérem házasodik és én leszek a tanú. Az esküvőn szállást is biztosítanak szóval tudom hogy egy főre olyan 34 körül jön ki.
Van nem rég óta egy párom aki szintén jönne. Én részemről 60.000et adnék(ennyit tudok) párom 40.000et. Közösen adjuk szóval 100.000 lenne.
Ez nem kevés? Mit gondoltok? Tudom hogy minél közelebbi család annál több pénz plusz mindig van valami gazdag távoli rokon aki random nevetséges összegeket ad. Nekem 22 éves dolgozó egyetemistaként ennyire telik.
2020. febr. 11. 16:24
11/14 anonim válasza:
Nagyon korrekt, teljesen jó, tökéletes!
12/14 anonim válasza:
Szerintem teljesen korrekt az összeg de a “nem rég óta” levő párodat nem zavarja, hogy olyanok esküvőjére fizet 40.000Ft-ot, akiket nem is igazán ismer még?
13/14 anonim válasza:
annyit adjal, amennyi jolesik, ne legyen szar erzesed utana, hogy ezert nem tudtal menni nyaralni, vagy befizetni a villanyszamlat
14/14 anonim válasza:
Teljesen jó. Amugy meg aki sokalja.. a testvér testvér marad, gondolom te is férjhez fogsz egyszer menni. Ugyanúgy visszatalál az a pénz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!