Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnő esküvőjére mennyit illik adni nászajándéknak?
Tudom, hogy embere válogatja, stb. De ti mekkora összeget gondoltok elfogadhatónak egy olyan barátnőm esküvőjére, akivel vagyok olyan jóban hogy lánybúcsúra elhívott, viszont nem leszek se koszorúslány se tanú. Illetve ottalvós is lesz a dolog, a szállást ők fizetik, de az csak egy egyszerű kollégium.
Nem nagyon van most rá keret, plusz számolni kell az oda-vissza útra is, de nem szeretnénk illetlenek se lenni. Mi egy olyan 20-25-re gondoltunk. Szerintetek?
Fejenként 20-at mondok én is. Illetve, mivel a szállást is fizetik, inkább 25-öt. Mi is voltunk idén egy esküvőn, a szállás botrányos volt, nem volt se wc papír, se törölköző, és a melegvíz miatt is szólni kellett. Mégis, egy ilyen vacak hely is többezer forintjába kerül a párnak.
Nemrég egy ismerős azt mondta, feléjük az a szokás, hogy a fogyasztásod dupláját fizeted, azt azért én erősnek érzem. Nemrég volt az esküvőnk, 16500 volt az étterem per fő, eszembe se jutott, hogy valaki 33 ezret hozzon.
Akkor inkább visszamondanám, mert ilyen célra sosem lesz "csak úgy random 25 ezrem"... Kicsit luxus egy este alatt ennyit eltapsolni.
Én elhiszem, de ha egyszer nincs ennyi pénzem, még magamra se, akkor rájuk mégannyira se lesz. És ha elvárják, akkor pl. szar kamuval ki kell hagynom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!