Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi pénzt illik adni nászajándéknak?
Figyelt kérdés
Kifejezetten kérte a pár, hogy ne mást adjunk, mert pár cuccal nem biztos, hogy tudnának mit kezdeni. Mi is egy pár vagyunk, úgyhogy ketten adnánk, az egyik rokonom házasodik.2019. júl. 22. 14:16
1/10 anonim válasza:
A nászajándék árát + fejenként az étkezésetek árát + menyasszonytáncpénz.
2/10 anonim válasza:
Attól, hogy egy pár vagytok, két főre kell a vacsorát fizetni. :)
3/10 anonim válasza:
Szerintem kb 20-30 ezer forint között.
4/10 anonim válasza:
30-50 ezer Ft ot adnék én ebben az esetben, de mindenkinek ami pénztárcája szerint belefér.
20 minimum mert az étkezést stb fedezi.
8/10 anonim válasza:
Én is 50-et adnék, fejenként 25, abban már benne van az étkezés és ajándék is. Persze ennél többet is adhattok, ha megtehetitek és ha közel áll hozzátok a pár.
9/10 anonim válasza:
Mindenkinek a saját penztárcájától függ. A minimum a fejenkent 10.000, hogy tényleg a vacsit fedezze. Nálu k viszont volt olyan, akinek nem telt ennyire se. Nem sértődtünk meg rá. Nem azert hívtuk meg őket, hogy fizessenek, hanem hogy velünk ünnepeljenek
10/10 anonim válasza:
Én max 10.-et adok. Mert pl ahova mi megyünk ott kaját a pár veszi,de az innivalót magunknak kell fizetni, legyen szó üditőről, agy alkohol. Szerintem mondjuk ez egyedi eset🤷
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!