Szerintetek mennyi pénzt illik adni esküvőre, ha a házaspár nászajándéknak csak pénzt szeretne?
Sokat segítenétek, mert senki se tudja a családból, hogy mennyit kéne adni, mert ugye normális esetben esküvőre nem pénzt kéne adni, hanem valami tárgyat, csak ez most így alakult.
A válaszokat előre is köszönöm, a hasznos ötleteket felpontozom, ha ez motiválna valakit.:)
Értem.
Nagyon köszönöm a gyors válaszokat, mindenkinek ment a zöld kéz!:-)
Jöhetnek még!
annyit illik adni, amennyit megengedhetsz magadnak...
de tényleg. aki keres havi 90 ezret, annak 10000 is marha sok pénz. aki 250-et, annak 30 nem akkora tétel.
attól is függ, milyen a kapcsolat. egy távolabbi rokon, kolléga más mint a húgod, vagy a legjobb barátnőd.
elég szomorú, ha a nászajándékon bármi is áll vagy bukik. ha nekem valaki azt mondaná, hogy nem tud eljönni, mert nem tud adni semmit, akkor is szívesen látnám, nehogy emiatt ne örülhessen velem a legszebb napomon. ez nem üzlet, hogy én etetlek, te meg adsz nekem nászajándékot. ez két ember és a család, ismerősök öröméről szól!
ha valakit emiatt nem szívesen látnak, akkor meg se hívják inkább. az meg feléjük se nézzen többet, mert képmutatás az egész.
Teljesen egyetértek veled, szerintem se szép dolog külön ajándékot kérni, és szerintem is minden vendégnek már a jelenlétéért is örülni kéne , inkább hozzon minden vendég a saját szíve szerint nászajándékot, dehát meg vagyunk hívva rá, és megígértük, hogy elmegyünk.
Egyébként meg unokatestvéri kapcsolat van, szóval ezt nem mondanám se közeli, se távoli tokonságnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!