Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnő esküvőjére mennyit illik adni nászajándéknak?
Tudom, hogy embere válogatja, stb. De ti mekkora összeget gondoltok elfogadhatónak egy olyan barátnőm esküvőjére, akivel vagyok olyan jóban hogy lánybúcsúra elhívott, viszont nem leszek se koszorúslány se tanú. Illetve ottalvós is lesz a dolog, a szállást ők fizetik, de az csak egy egyszerű kollégium.
Nem nagyon van most rá keret, plusz számolni kell az oda-vissza útra is, de nem szeretnénk illetlenek se lenni. Mi egy olyan 20-25-re gondoltunk. Szerintetek?
Kifejezetten pénzt kértek. Én pedig egyetem mellett dolgozok, fenntartom magam, fizetem az elbérletet, a tandíjat és minden mást. Ha egyszer nem volt ekkora összeg bekalkulálva, nehéz hirtelen még + 20-30 ezret odavágni, úgy, hogy közben a lejutást is meg kell oldani valamiből. Némelyikőtök olyan kioktató stílusban ír a háttér ismerete nélkül, példának okáért te is, hogy elképesztő. Értem, hogy nulla empátia, meg nem látsz tovább a saját élethelyzetedtől, esetleg még a hétköznapi frusztráció is betársul, de legközelebb a már válaszolsz, igyekezz normálisabb hangnemben kérlek. Attól, hogy feltettem egy kérdést, még senkinek nincs joga ítélkezni felettem. Köszönöm.
"Annyi hülyeségre elköltik az emberek a pénzt, cigire, piára, bulira.....Össze tudnák spórolni az ajándék pénzt simán."
Oké, és ha mi nem dohányzunk, nem iszunk, nem jàrunk bulizni, ámde lakást kell fenntartani, számlát kell fizetni, meg enni kell néha, és ezen költsegek mellett nem fér bele, hogy (példádnál maradva) fél év alatt összekapjunk 50-60ezer Ft-ot két főre - plusz utazás, plusz ruha, plusz fogyasztás az esküvőn kívül... -, akkor mi van? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!