Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az esküvőbe fektetett összeg, megtérült?
Figyelt kérdés
Sziasztok.
Mennyit költöttetek rá és mennyi jött vissza belőle?
Láttam régebbi kérdést ezzel kapcsolatban de az 10éves, mai árak meg azért másak..
Tudom az is számít mennyire vagyonos a rokonság ebben a kérdésben.
nov. 21. 09:38
21/23 anonim válasza:
#20 örülök, hogy nem vagy ilyen helyzetben. De nem tudom egy komment alapján mi jogosít fel, hogy úgy ítélkezz, hogy nem ismersz sem engem, sem az előzményeimet. Sem szerencsétlen, sem meggondolatlanok nem vagyunk/voltunk. Bár hülyeség nekiállnom vitatkozni veled, mert null IQ/EQ -sokkal nincs értelme, csak épp ráérek. Tovább: És ha volt egy jól fenntartható életvitel csak megváltoztak a körülmények? Személyeskedésbe átváltva: Amúgy köszi az utolsó kérésed, nagyon aranyosak, imádnak, olyan szeretetet kapunk tőlük, amit, lehet te a büdös életben nem fogsz kapni. És meg is érdemled.
22/23 anonim válasza:
Akinek kajára nem telik hónap végén és kölcsön kéreget, az miért csinál gyereket? Hogy egyel több éhes száj legyen?
23/23 anonim válasza:
Nekünk idén volt kicsit 3 millió fölött, 60 meghívott vendéggel. Kicsit több, mint ennyi is jött vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!