Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Esküvői torta íz dilemma,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esküvői torta íz dilemma, milyen legyen?

Figyelt kérdés

Nem emeletes esküvői tortánk lesz, hanem normál méretűekből szeretnénk összesen négyet, ebből sz étel érzékenyek miatt az egyik mentes lesz. A vőlegényemnek van egy kedvenc torta íze, olyat mindenképp szeretnénk. Az egy különlegesebb íz. Én úgy gondolom, hogy vendég szempontból a legjobb lenne egy csokis és egy gyümölcsös, mert a legtöbben ezeket szeretik, ugye ezekkel nehéz mellé lőni. Na de itt jön a probléma. Mert mi van akkor, ha négy különböző ízű lesz, mert akkor mindegyikből fognak kérni a vendégek egy egy szeletet, így lesz, akinek nem marad. De ha meg két - két íz lesz, akkor milyenek legyenek? Vagy a vőlegényemnek kell engednie, vagy választanunk kell a gyümölcsös és a csokis közül, meg ugye akkor a mentesnek is igazodnia kell ízben.

Szerintetek hogy lenne a legjobb?

ma 11:54
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Úgy, hogy esküvőn voltam már... messze nem akarja mindenki mindegyik tortát megkóstolni. Ha igen, akkor ált. felezni szoktak másokkal, mert annyit ettek már előtte, beléjük sem fér (főleg a nők). Pont nemrég voltam egy esküvőn, ahol 4 külön közepes méretű torta volt kb 70 főre, mindegyikből maradt.

Én választanék egy csokisat, egy gyümölcsöset, a vőlegényed kedvencét és plusz egy ízt... ha a vőlegényed kedvence egy tartalmasabb, nehezebb torta, akkor vmi levegősebbet, lájtosabbat (pl. madártejes, oroszkrém, túró, kókuszkrém), ha viszont könnyebb, akkor mehet egy nehezebb dolog (pl. karamelles, másik fajta csoki vagy csokis mixtúra).

ma 11:59
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindenki szokott kérni tortát, pont azért amit az első is ír.
ma 12:21
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ezt a torta dolgot annyira nem kell túlgondolni.

Voltam pár esküvőn és őszintén szólva arra sem emlékszem egyáltalán, hogy került elém a torta. Én választottam? Kiosztották?

Ott volt, megettem, kész.

ma 12:32
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Fölöslegesen idegeskedsz ezen. Ha valaki kóstolni akar mindenképpen a többiből is, akkor majd kér egy-egy falatot a mellette ülőktől. Ha van is 1-2 hörcsög beállítottságú rokon az bőven belefér, mert azért általában az emberek tudnak mértéket tartani és egy nagy esküvői vacsora után nem fognak letolni 3-4 szelet tortát.

Másrészt meg egy sima csokis vagy gyümölcsös torta az semmi extra, nem valószínű, hogy ölre mennek majd érte az emberek. Átgondolandó esetleg, hogy ha a férjed kedvence egy különlegesebb íz, amivel mondjuk nem biztos, hogy minden cukrászdában lehet találkozni, akkor abból egy mérettel nagyobbat rendelni, hogy legyen, ha az nagyobb érdeklődést váltana ki.

ma 12:40
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem fogják tömegek végigkóstolni az összes ízt. A sok kaja után nem fér már bele, meg alapból sem.
ma 13:04
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Általában úgyis az van, hogy kiosztják, kapsz amit kapsz. :D
ma 13:09
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
6: akkor én eddig nagy mázlista voltam... mert egy esküvő kivételével simán lehetett választani azokon, ahol voltam eddig :)
ma 13:12
 8/10 anonim ***** válasza:
76%
Pisztáciás fehér csokis málnás, vagy az Örség zöld aranya.😋
ma 14:06
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha nekem egyszer lesz esküvőm fixen valami extra torta lesz.

Csokit meg gyümölcstortát tudnak enni bármilyen szülinapon.

ma 14:08
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is lehet nyugodtan mind különböző. Ajanlom még az oroszkrém ízűt, mert azt általában mindenki szereti.
ma 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!