Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvői torta íz dilemma, milyen legyen?
Nem emeletes esküvői tortánk lesz, hanem normál méretűekből szeretnénk összesen négyet, ebből sz étel érzékenyek miatt az egyik mentes lesz. A vőlegényemnek van egy kedvenc torta íze, olyat mindenképp szeretnénk. Az egy különlegesebb íz. Én úgy gondolom, hogy vendég szempontból a legjobb lenne egy csokis és egy gyümölcsös, mert a legtöbben ezeket szeretik, ugye ezekkel nehéz mellé lőni. Na de itt jön a probléma. Mert mi van akkor, ha négy különböző ízű lesz, mert akkor mindegyikből fognak kérni a vendégek egy egy szeletet, így lesz, akinek nem marad. De ha meg két - két íz lesz, akkor milyenek legyenek? Vagy a vőlegényemnek kell engednie, vagy választanunk kell a gyümölcsös és a csokis közül, meg ugye akkor a mentesnek is igazodnia kell ízben.
Szerintetek hogy lenne a legjobb?
Mire a torta jön, a násznép tele van. Én rendszerint egy szelet tortával is kemény harcot vívok, mert alig fér már belém, és szerintem nem vagyok ezzel egyedül.
Arra figyelnék, hogy az érzékenyek menteset kapjanak.
Nem fog gondot okozni, hogy végigpróbálják. :) Egy átlag vendég ismeri ennyire az illemet, elsőre egy szelet(nyi) tortát fog enni, akkor repetázik, ha mindenkinek jutott, emellett valószínűleg nem is fog férfi több belé.
Mi nagyjából annyi szeletes tortát rendeltünk, ahány vendég volt, azt hiszem kb a harmada megmaradt.
Egy jó tanács: arra figyeljetek, hogy egyáltalán ti megkóstoljátok az összes ízt, amit szeretnétek. Nekünk nagyon finom tortánk volt, de én összesen fél szeletet ettem, utána elhívtak táncolni, és elvitték a másik felét mire fél óra múlva leültem volna. A maradékból tudtam enni másnap, de az egyik ízt szerintem egyáltalán nem kóstoltam.
Mindenki maximum egy szelet tortát fog enni. Eleve fullon lesznek es sok eskuvon rengeteg torta is marad.
Egy szeletet esznek vagy felet es annyi. Hidd el nsm fognak akarni tobbet.
Az meg tok normalis bevett szokas hogy kulonbozo izek vannak hisz mindenki tud valasztani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!