Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igent vagy nemet mondanál?
A párod eszméletlenül szeret és imád téged,mindent megad és a tenyerén hordoz. Feláldozott érted sok mindent (külföldi álom munka,csajok,haverok,stb.)és akár az életét is oda adná ha kell. DE! Van egy kikötése,mégpedig,hogy SOHA nem kell gyermek,ha mégis becsúszna ő soha ne tudja meg.
Mit válaszolnál neki?
Kompromisszumot: ha mégis becsúszna, az kizárt, hogy ő sose tudja meg, mert ha lenne szívem elvetetni, akkor biztos, hogy szükségem lenne a támogatására.
Hozzáteszem, hogy én vagyok az a párkapcsolatomban, aki nem tervez gyereket, de más nem tervezni, és más elvetetni, ha becsúszik, és az meg tényleg teljesen más, hogy ha "baj van", akkor magam mellett tudhatom-e vagy sem a páromat, akinek azért igenis van köze hozzá.
Nem, mivel én mindenkèpp szeretnék gyereket. Ez a kapcsolatok egyik kardinális kérdése, nem nagyon van középút.
Ha én sem akarnék gyereket nem lenne probléma egésszen az utolsó sorig. Ha abortuszra kerülne a sor igenis tudjon róla, támogasson, mivel érzelmi vetülete is van a dolognak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!