Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha megkérték a kezem, és igent mondtam, de igazából nemet akartam, akkor mennyi idő után kéne elmondanom?
Ha leszúrsz valakit és kíméletesség címén még jól meg is forgatod benne a kést az szerinted mennyire emberséges dolog?
Már a szülei előtt sem kellett volna igent mondanod, de ha már megtetted, akkor minél előbb beszéld meg vele, hogy nem gondoltad komolyan. (őszintén és nem alávaló módon)
Szerintem ezt már visszacsinálni nem tudod. Én a helyedben megbeszélném a párommal, hogy tök jó ez az eljegyzés, de egy picit gyorsnak érzem, az esküvőt ne siessük el, mert az ennél sokkal komolyabb lépés, egy pár hónapos kapcsolathoz meg még nagyon is korai.
Az eljegyzés nem kötelez semmire, ha ezt most visszavonnád, nagyon nagy sértődés lenne belőle, kockára tennéd a közös jövőtöket, amiből még bármi lehetne. Ellenben ha eljegyezve maradtok, de a kapcsolatotok nem jut el a házasságig, szép csendben fel lehet bontani közös megegyezéssel.
Nem sok eszed van, az biztos. Igen, kínos lett volna, ha a szülők előtt nemet mondasz, de hol van ez ahhoz, hogy valakit így becsapsz? Elég szánalmas vagy.
Most már csak annyit tehetsz, hogy szépen elmondod, hogy korainak találod még, hogy házasságot tervezzetek.
A gyűrű semmire nem kötelez, megbeszélitek, ha gondolod, visszaadod, ha nem, nem, bár én nem szívesen lennék olyannak a menyasszonya, aki iránt nem érzek komolyabban.
"vagy inkább generáljak veszekedést és úgy bontsam fel az eljegyzést?"
Ez már tényleg visszataszító. Mindjárt elhányom magam. Hány nőnek fordul még meg ilyesmi a fejében? Ja, bocs, ez kérdés, nem válasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!