Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha megkérték a kezem, és igent mondtam, de igazából nemet akartam, akkor mennyi idő után kéne elmondanom?
Még az jutott eszembe, hogyha most nem lépsz, akkor bele fogsz "ragadni" ebbe a kapcsolatba. Oké, nem akarod kidobni, de minél tovább vársz, annál nehezebb lesz.
A kedves párod (aki talán nem is gondolja, hogy nem szereted, vagy sejti, és tényleg csak leláncolni akar) nemsokára elkezd nyúzni, hogy mikor lesz végre az esküvő, a többiek lehet, hogy még asszisztálnak is hozzá.
Tegyük fel, hogy eltelik egy-két év, a pasid már türelmetlen, ha szakítani akarsz, egyre nehezebb lesz, és senki nem fogja érteni, hogy ilyen "váratlanul" miért, hiszen olyan jól megvagytok, olyan rendes pasi...stb.
Akkor majd a rokonok nyomására fogsz hozzámenni, mert mit szólnak, ha visszacsinálnád? Ők azt nem fogják látni, hogy te kezdettől nem szereted.
Egyébként mit mondasz neki, ha azt mondja szeret? Gondolom mond ilyesmit, ha el akar venni. És milyen vele az ágyban? Nem rossz úgy hozzábújni, hogy nem szereted?
Fogadd meg az itteni tanácsokat, és legyél őszinte vele még most.
Egyébként nekem a pasi hozzáállása a legfurcsább. Miért ilyen sürgős neki? 32 évesen már tudhatná, hogy egy embert nem lehet 3 hónap alatt megismerni, és ennyi idő alatt nem derül ki, hogy lehet-e vele együtt élni.
13:49
Nem tudom milyen az ágyban, még nem feküdtünk le, de jó teste van, jól néz ki, pénze is van. Háát amikor azt mondta hogy szeret, én azt mondtam köszönöm, utána többet nem mondta.
Igazából még szeretnék élni, eddig csak egy barátom volt 4 évig, és csak vele feküdtem le, de másokkal is kipróbálnám.
Budapestiek vagyunk mindketten.
Egyébként hülyeség azt gondolni, hogy meleg?! Aludtunk együtt többször is, de még csak nem is próbálkozott.
Nem mondom, hogy meleg, de valami nagyon nem stimmel ebben az egészben. Adott egy 32 éves, elvileg érett férfi, aki 3 hónap ismeretség után (már az erős túlzás, hogy ennyi idő alatt meg lehet ismerni valakit) megkéri egy nála 11 évvel fiatalabb lány kezét, úgy, hogy nem történt semmi komoly köztük, és a lány még csak azt sem mondta neki,hogy viszontszereti.
A srác vagy egy nagy álmodozó, vagy valami nagy probléma van vele. Szerintem mielőbb mondd meg neki, hogy te ezt nem akarod, és szerintem ne húzd az idejét azzal, hogy talán megszereted. Minek? Ha még el tudod képzelni, hogy más pasikkal legyél, és ne vele, akkor itt nincs miről beszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!