Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eljegyzéses kérdésről jutott eszembe. Ti hogy reagáltatok, mikor megkérték a kezeteket?
Én annyiszor, de annyiszor elképzeltem előtte, hogy így megy úgy lesz, hogy majd elkezdek sírni...nyakába borulok, meg minden. Ehhez képest, meg se tudtam mukkanni, szó bennakad...lehellet megszegik:D
Szegény párom meg csak ott nézett, s kérdezte, hogy akkor most nem mondok semmit? :D ne hagyjam szégyenben...:) Persze boldog voltam, de ott akkor, egyáltalán nem tudtam kimutatni...
Nálam elég furcsa volt a szituáció, mert a párom kb. 3 héttel az összejövésünk után kérte meg a kezem. Erre nem is számítottam, és nem is tudtam, hogy csak bókol-e, vagy komolyan gondolja. Azóta (több, mint 7 hónap elteltével a leánykérés óta :D) kiderült, hogy komolyan gondolja. Szóval akkor, mivel nem voltam biztos abban, hogy mennyire gondolja ténylegesen lánykérésnek, ezért nem volt könnyes nyakbaborulás... alig tudtam megszólalni, de inkább emiatt a fura fajta meglepetés miatt... lehet, hogy nem is volt túl meggyőző, amikor azt mondtam, igen, kis hatásszünet után... magamból nézve kicsit olyan "miért is ne?/bizonytalankodós/jóóóóvan, tudom, hogy csak bók volt!"-jellegű igen volt :P.
23/l
:D :)-második
Első: bocsi ha túl indiszkrét vagyok, de ha szereted a párodat miért kértél időt? Nem rég jöttetek össze, vagy más okod van? Nem kötekedni szeretnék, csupán érdeklődök:)
13:43
azt hittem vele is így lesz :)
13:43-as vagyok.
Mondjuk én már előtte is zokogtam, épp kibuktam valamiért, és ezzel "nyugtatott" meg :D
:)
köszi a válaszitokat:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!