Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor megkérték a kezed már vártad? Úgy érezted itt volt az ideje? Vagy előtte nem is gondoltál rá, valóban meglepett?
Mi különcök vagyunk,megbeszéltük 5 év után hogy ideje eljegyzésnek,meg szívem mi lenne jövő nyáron esküvő lenne?
Jó nem így ,de tényleg közös döntés volt,nem vagyunk romantikus alkatok.
Aztán utána nem beszéltünk róla,de közelgett szülinapom meg valentin nap így tudtam hogy egyiken lesz.
Végül szülinapi vacsinkon kérte meg a kezem,és a meglepi az volt hogy odaszervezte a szüleimet is,kivéve édesanyámat ő sajnos nem tudott eljönni. De szép este volt és így is megható,megkönnyeztem.
Főleg mikor apámtól megkérte a kezem és mondta apu hogy ezzel a legdrágább kincsét adja oda neki. Hjajj..:$
meglepni különösebben nem lepett meg, mivel előre megbeszéltük, együtt találtuk ki és készíttettük el a gyűrűt, szóval nem a meglepetésen volt a hangsúly.
nem erőszakoltam ki, azt sem bántam volna ha nem gyűrűz meg. tkp. ideje volt az eseménynek, már 3 éve voltunk együtt akkor, a párom úgy érezte, h szeretné, ha a menyasszonya lennék :)
4 év együttlét és közel több mint 2 év együttélésnél már vártam az idejét. Persze már többször volt olyan alkalom amikor a párom elvitt olyan helyekre ahol szinte sejtettem hogy megfogja kérni a kezem, de nem tette.
Nem voltam csalódott mert valahogy éreztem hogy megfogja kérni, csak vár a megfelelő pillanatra.
És egyszer amikor dolgozni mentem, még el sem kezdtem a munkámat, de a főnököm egyből jött szólni hogy menjek haza, mert a párommal van valami, persze azonnal hazasiettem, amint hazaértem, azt láttam hogy az udvarunk felé vezetnek rózsa szirmok, egyből odamentem, és a párom nem volt ott, de egy üzenet volt ott, hogy nyugodjak meg nincs semmi gond öltözzek át egy kirándulós ruhába és menjek el egy adott címre.
Átöltöztem, elmentem, a párom egyik haverja a quad motorjával elvitt engem a mező közepére ahol a párom várt egy piknikkel és egy gitárral a kezében, és énekelt aztán amikor nem figyeltem azt vettem észre hogy az ujjamra húz egy gyűrűt és utána megkérdezte hogy ugye hozzám jössz?:)
Akkor annyira meghatódtam hogy fél óráig csak zokogtam, de ez olyan váratlan volt és annyira meglepett hogy fel sem fogtam az elején :)
A párom tényleg nagyon kitett magáért és hetekig várta hogy jó idő legyen és kitudjon fogni egy olyan mezőt ahol csak mi lehetünk egy piknikkel. Én mindig is egy ilyen szolid eljegyzést képzeltem el, aztán 2 héttel később bulit is tartottunk.
És ő kért el a munkahelyemről, tehát nagyon oda tette magát mindenben. Ez volt kb 1 éve. Esküvőt jövő május közepére tervezzük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!