Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvő - meghívjam dilemma?
Most lesz az esküvőm és a párom nem szeretne egy vendéget ott látni, akivel az egyetemen jóban voltam és amúgy a közös barátaink jönnek. Én meg még korábban szóban említettem, hogy ott a helye, viszont akkor nem történtek azok a dolgok, ami miatt a párom nem szeretné, hogy jöjjön. Egyszer a párom előtt megfogta a fenekem, részeg volt és valószínűleg nem gondolta, hogy a párom is látja. Másszor pedig nem hívott meg egy kertipartira, amikor a többiek megkérdezték, miért nem, azt mondta, hogy elfelejtette, ami szerintem igaz volt és gyorsan utólag meghívott, persze akkor már más programom volt. Fura a helyzet mert az egyetem alatt jóban voltunk és ezek azóta történtek. Rosszul érzem magam így hogy mindenki jönne, csak ő nem. Mit csináljak? Tudom, hogy a páromnak is igaza van, ő azt emlegeti, hogy ne legyen ott valaki, akit annyira sem érdeklek, hogy meghívjon egy kertipartira nameg bunkó módon viselkedett a fogdosáskor, akkor is, ha részeg volt.
25/L
Es ha a párod latja nem szabad ?
Tudod mit mondok , ha őszinte vagyok ? Neki adok igazat
Mi lenne ha egy biget akarna meghívni akit te nem mert a sah azt hitte ,hogy nem látod amikor csak úgy részegen bele markol pl a farkába?
Nincs bennem rossz indulat szak es korrekt példa ;)
25L
Hívd meg hátha elfelejt elmenni, vagy esetleg magától érzi, hogy nem kéne...
Szóval ez a pasi azért fogdossa a segged, mert tetszel neki, utána meg nem hív meg a kerti partira, mert gondolom neki is kínos a szitu utólag.
Ha ez a két eset volt csak, akkor meghívnám és elveszne a tömegben. Nem keresném a kontaktust, hanem hagynám a barátokkal bulizni és kész.
Nem kell ebből akkora ügyet csinálni. Szerintem ennél sokkal bunkóbb és utálatosabb rokonok szoktak esküvőkön jelen lenni.
Például a nővérem esküvőjén az anyósa is jelen volt természetesen, aki az esküvő előtt minden erejével próbálta lebeszélni a vőlegényt a dologról, sőt a barátait is megkérte, hogy tegyék ezt.
Soha nem fogdosott előtte, akár látta valaki, akár nem csak akkor ott egyszer. Szerintem nem is emlékszik rá.
Épp ez a dilemma, hogy a párom egyáltalán nem szeretné meghívni csak én vacilálok.
Te férjhez menni készülsz... -mit foglalkozol taperolós idiótákkal?
Vagy tán annyira mély nyomot hagyott BENNED?
Én se értem. A nagy napra készülsz a pároddal és ilyeneken agyalsz? Nem hívnám meg.
Csak azt kell meghívni,akinek te is szívesen ott lennél az esküvőjén, és aki bizonyította, hogy igazi barát és megbízható. Ez a srác nem az. Mondjuk én eleve csak "haverokat" pláne egyetemről nem hívnék, ha csak nem dolgozunk együtt és találkozunk gyakran.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!