Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meghívjam a szomszédom gyerekeit az esküvőmre, ha ők meghívtak minket a sajátjukra, de csak az egyikére mentünk el?
Esküvőre aki meghívott illik vissza hívni. A szomszédot pedig alapból szokás esküvőre hívni, a jó viszony miatt. Így őket már duplán is illene.
Persze ez a ti döntésetek lesz.
Én rengeteg esküvőn voltam kicsi koromtól fogva. ha mindenkit visszahívtunk volna az illem miatt, akkor minimum 300 fős esküvőnk lett volna. Ehelyett volt egy 35 fős esküvői vacsoránk a szűk családdal. Anyailag sem engedhettük meg, hogy hagyományos falusi lagzit csináljunk (mert faluról származom), de mivel már 10 éve nem is lakom otthon, így nem is volt igényem a falusi lagzira.
Én is voltam a szomszédunk gyerekeinek az esküvőjén, de mivel nem is tartjuk velük a kapcsolatot (nem is egy településen lakunk már), így nem éreztem szükségét, hogy az esküvőm miatt felvegyem velük a kapcsolatot több éve után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!