Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvő - meghívjam dilemma?
Most lesz az esküvőm és a párom nem szeretne egy vendéget ott látni, akivel az egyetemen jóban voltam és amúgy a közös barátaink jönnek. Én meg még korábban szóban említettem, hogy ott a helye, viszont akkor nem történtek azok a dolgok, ami miatt a párom nem szeretné, hogy jöjjön. Egyszer a párom előtt megfogta a fenekem, részeg volt és valószínűleg nem gondolta, hogy a párom is látja. Másszor pedig nem hívott meg egy kertipartira, amikor a többiek megkérdezték, miért nem, azt mondta, hogy elfelejtette, ami szerintem igaz volt és gyorsan utólag meghívott, persze akkor már más programom volt. Fura a helyzet mert az egyetem alatt jóban voltunk és ezek azóta történtek. Rosszul érzem magam így hogy mindenki jönne, csak ő nem. Mit csináljak? Tudom, hogy a páromnak is igaza van, ő azt emlegeti, hogy ne legyen ott valaki, akit annyira sem érdeklek, hogy meghívjon egy kertipartira nameg bunkó módon viselkedett a fogdosáskor, akkor is, ha részeg volt.
25/L
Azt írod, hogy egy baráti társaságotok van. Kérdés, hogy ez a baráti társaság mennyire összetartó? Mert például az én baráti társaságom nagyon összetartó, mi szinte hetente tartunk valami közös programot. Nálunk is előfordulnak hülyeségek, összeveszések is, stb. Nekem is volt már, hogy az egyik srác a fenekemre ütött részegen. Nem csináltam belőle ügyet, de hála az égnek a férjem se olyan idióta, hogy lecsapja a részegen ökörködő haverját egy poénnak szánt (az már más tészta, hogy nem egy ízléses poén, de részeg volt, hát ennél jobb vicc nem jutott az eszébe) seggrepacsi miatt. Ha józanon tette volna, akkor én képeltem volna fel, aztán a férjem is elküldte volna a búsp-ba. De egy részeggel nem állok le én se veszekedni, meg a férjem se. Meg nem is hányom senkinek a szemére, hogy részegen mit csinált.
Ilyen "meghívottak listájáról lefelejtős" eset is előfordult már nem egyszer a társaságban. Egyszerűen van ilyen... A mi baráti társaságunkban 20 fő állandó, ezen kívül barátnők, barátok jönnek-mennek és általában az összejöveteleink olyan 20-25 fősek szoktak lenni és igen, nálunk is van, hogy valaki lemarad véletlenül. Én például legutóbb a LEGJOBB barátnőmet hagytam le véletlenül, mert annyira az eszemben volt és annyira evidens volt, hogy jönni fog, egész este egymás nyakában fogunk lógni, stb, hogy aztán az eseményből meg kifelejtettem és ő kérdezett rá, hogy "amúgy miért nem csináltál még a hétvégére fb eseményt"...
Na szóval szerintem egyrészt túl van lihegve a dolog, másrészt meg, ha egy egy nagyon összetartó társaság, akkor hívjátok meg, mert utána minden egyes összejövetel/buli alkalmával csak kínos lesz a találkozás, meg főleg az lesz kínos, amikor megkérdezik a többiek, hogy "na és a Bélát miért nem hívtátok" és a leendő férjed azt mondja, hogy "nyaaaaajjjj, háááát mejt a cicuskámat nyem hívta meg a kejtipajtija, meg jácsapott a popójája és nyagyony féjtékeny vadok"! Óvoda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!