Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Kevés a násznép az esküvőnkre?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kevés a násznép az esküvőnkre? Körülbelül 50 főre gondoltunk a párommal.Ebben a család barátok már benne vannak.Kicsit hülyén érzem magam, hogy mindenki világra szóló lakodalmat tervez.Nekünk meg ez a szám is éphogy ,összejött.

Figyelt kérdés

Elkezdtük tervezni az esküvőnket és azt vettük észre, hogy a 80- 100 fős lagzi számít közepes nagyságúnak a legtöbb helyszín 100-150 fővel kalkulál.

Igazábóp azért is érint risszul mert egy elég kőzeli baŕatnőm is eltávolodott tőlem, olyan mintha nem is örülne nekünk.

2023. jan. 10. 11:04
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
91%

Így van. Ahol mi tartottuk tavaly az 50 fős lagzit, az étterem benti részében max 40-en fértünk volna el normálisan, így is voltak fenntartásaim a tánctérrel kapcsolatban. Így lett a fedett terasz, ami 70 fős.

Kértünk ajánlatot más vendéglőből, ott helyben lett volna a panzió is, de ők 80 fő alatt nem is vállalnak. Vagyis lehet 50 fős, csak a különbözetre is ki kell fizetni a fogyasztást. Azt meg nyilván nem.

2023. jan. 10. 13:07
 12/23 anonim ***** válasza:
85%

Lepontoztátok az "alsó hangon 2,5 milla lesz" hozzászólást, pedig de. Tavaly májusbna volt 50 fős esküvőnk. Nem csak konkrétan a kaja, de a gyűrű, a ruha, cipő, sminkes, díszítés stb mindent összeadva épp 2,5 millió forintban állt meg az esküvőnk, vidéki kisvendéglőben, nem több százezres habos-babos ruhával, hanem egy 30 ezres alkalmival.

Azóta meg annyira megdrágult minden, hogy bőven felette is lesznek szerintem.

2023. jan. 10. 13:45
 13/23 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem azért pontozták le mert nem igazán volt kérdés, hogy mennyibe fog kerülni. Valóban nem lesz olcsó, de szerintem ezzel mindenki tisztában van aki esküvőszervezés közben van.
2023. jan. 10. 13:57
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
50 fos eskuvom volt, igy is 3 millioba allt meg. En meg ennel is kevesebb embert hivtam volna meg😂
2023. jan. 10. 14:11
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem kevés. Rokonom dolgozik egy vidéki 4 csillagos kastélyszállóban, ott maximum 60 fős lagzit lehet tartani. Tavaly nyáron volt olyan, hogy egy hétvégén 2 lagzi is volt (az egyik pénteken, a másik szombaton) Volt egy fiatal pár, ők Németországból jöttek haza ott tartani a lagzit, pedig nem a környéken él a rokonságuk (bérelték hétvégére az egész szállodát)
2023. jan. 10. 14:13
 16/23 anonim ***** válasza:
57%

"Lepontoztátok az "alsó hangon 2,5 milla lesz" hozzászólást, pedig de."

Egyrészt nincs kőbe vésve, hogy annyi lesz, mert nem tudhatjuk, hogy milyen esküvőt szeretne a Kérdező. De másfelől meg senkit nem érdekel, hogy mennyibe fog nekik ez kerülni, mert nem ez volt a kérdés. Hanem hogy ciki-e 50 fős esküvőt tartani, mert vannak olyan ismerősök, akiknél 100 fő az "elvárás".

2023. jan. 10. 15:50
 17/23 anonim ***** válasza:
26%
Nincs kőbe vésve. De ennyi biztosan lesz.
2023. jan. 10. 15:52
 18/23 anonim ***** válasza:
88%

Annyiban igaza van a Kérdezőnek, hogy egyes helyeken van megkötés a minimum létszámra is. Ahol mi tartjuk most nyáron, ott is mondták, hogy szombati napra az időpontot csak 100 fő felett lehet kérni. De a legtöbb helyen, ha étteremben szeretnétek tartani, nem csinálnak problémát ebből, maximum nem csak ti lesztek az egész helyen, hanem mondjuk különteremben stb.

Viszont ezen problémázni szerintem hülyeség. Úgy jobban éreznéd magad, ha a három utcával arrébb lakó Julika néni is ott lenne? Igaz, hogy nem ismeritek jól egymást, semmi közös emléketek vagy érdeklődésetek nincsen, de legalább növeli a létszámot...

Hidd el, nem ettől függ, mennyire lesz jó vagy rossz egy esküvő.

Voltunk olyanon tavaly, ami a családnak a balatoparti nyaralójában volt megtartva, teljesen kertiparty jelleggel. 48-an voltunk a párral együtt, család és barátok vegyesen. Mégis nagyon jól érezte magát mindenki, még a napfelkeltét is onnan néztük. Aztán volt olyan esküvő is, ahol 170-en voltunk, mégis lapos és unalmas volt a hangulat. Nem a létszámtól függ ez.

2023. jan. 10. 16:58
 19/23 anonim ***** válasza:
91%
azért ez a "mindenki" nagyon erős... 2022-ben már alig volt 100 fő feletti lagzim, mint esküvői fotós. Annál több 30-40-50 fős. Az emberek már meggondolják kit hívnak meg és kit etetnek ingyen. Bocs, ha nyersen fogalmaztam, de az esküvő ára ma már nagyon ritkán térül meg... sőt...
2023. jan. 11. 12:52
 20/23 anonim ***** válasza:
88%
Szintén esküvőfotós vagyok, nálam sem volt gyakori a száz fő feletti, bár én alapból a "kevesebb több" elvét valló, igényesebb esküvőt tartó párokat tartom célközönségemnek, szóval ez nálam már egy ideje így van. Nálam egyébként a többségnek kb. nullára azért kijött, de amilyen ütemben nőnek az árak, valószínűleg egyre inkább tendencia lesz, kisebb esküvőt tartani.
2023. jan. 11. 12:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!