Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másnak is "összejöttek" a dolgok esküvő előtt?
Jövő héten szombaton lesz az esküvőnk, és a mai napon telt be a pohár.
8-an mondták le múlt héten, persze ránk vonatkozik már a kötbér, így szállással-kajával együtt kb. 100.000-et bukunk, és mind ilyen mondvacsinált indokkal...
Párom tesójáék autóját elvitte a bank, apám gyakorlatilag leszar mindent, ami az esküvővel kapcsolatos...
ráadásul még szar időt is mondanak...
Örülj neki, hogyha rád fúj a szél, nem fog patakokban folyni rólad az izzadtság, mint ahogy most.
Egy pohár pezsgő után meg ugyan ki venné észre, hogy hideg van? :D
Párod tesójáék tömegközlekedésről hallottak már?
Az apák meg már csak ilyenek, ha nem éppen a fiukról van szó.
Felénk terjed egy amolyan városi legendaféle, miszerint aznap derült ki, hogy egy csomóan nem tudtak elmenni, mire az örömapa kiment a város főterére ahol összegyűjtötte a hajléktalanokat, megkérte a pincéreket hogy egy külön helyiségben állítsanak fel 15 terítéket és a már úgyis kifizetett ételt odavitette nekik az elszeparált részre. Gondolhatod mennyire voltak hálásak.
Egyébként meg egy esküvőfotós kollégám mondta egyszer, hogy az esküvők világa attól szép, hogy bármi megtörténet, és attól nem szép, hogy meg is történik. Minden esküvőn/esküvő előtt vannak gondok, rajtad múlik, hogy hagyod-e elrontani a nagy napodat.
Sok boldogságot! ;)
egy fotográfus
Jesszus, milyen esküvő lesz, ahol 8 ember lemondása esetén csak a kötbér 100ezer??? Na látod ezért nem kell flancos esküvő, ahol még a szállást is te biztosítod.
Normálisan 8 ember lemondása annyit jelentene, hogy egy kicsit több kaja marad meg 8al több szelet torta.
A párod tesójának a kocsija meg nem a te felelősséged és nem is a te gondod.
Nálunk csak 3man nem jöttek el, mégis annyi kaja meg torta megmaradt, hogy napokig azt ettük, és rajtunk kívűl még 8 család jóllakott belőle, plussz a kutyák. 8 ember megmaradt kajája rengeteg!
De egyébként hogyhogy kötbért kell fizetni? 1 héttel előtte? Nekünk azon a héten hétfőn kellett csak a pontos létszámot leadnunk. Esetleg mond meg nekik, hogy ki van fizetve már a kajájuk, ugyan jöjjenek már el, hogy ne a kutyák egyék meg...
Múlt hét hétfőn kellett leadni a létszámot.
Nem lesz semmi flancolás, 7500 a kaja/fő benne van az ital is, 5000 ft a szállás...
én is azt tanácsolom, hogy töltsd fel barátokkal a kiesett helyeket...
ezekkel a rokonokkal (ha valóban mondvacsináltak az indokok) nem foglalkoznék a továbbiakban
Igen, összejöttek...:) csak semmi pánik! :)
Ez egy csodálatos nap lesz, semmi nem veheti el az örömötöket:)
LEMONDÁSOK:
Szerintem lemondásra mindig számolni kell, még aznap is lehet, hogy valaki lebetegszik, balesetet szenved stb...
ezen kár bosszankodni:)
ha jól értem ez egy nagy esküvő, nagy költségekkel, ott 100 EFt nem vészes.
A kötbért én se értem, hogy már előre a 100%-ot kellett fizetni? Most már mindegy, ez ezzel jár.
Mondjuk szerintem fura 1 héttel az esküvő előtt szólni "barátoknak", hogy üresedés támadt... de ha amúgy is meg akartad hívni őket, csak helyhiány volt, és tudtak róla, akkor persze örülni fognak:)
Érdemes esetleg végiggondolni, lehet-e valahol kicsit lefaragni az egyéb költségekből, így talán nem érzed majd "bukás"-nak... csak átcsoportosításnak:)
AUTÓ: ez miért érint? együtt érzel? vagy csak felvetted a listára a rosszak közé? vagy ez lett volna a járművetek?
APUKÁD: amúgy jóban vagytok? meg is kérdezheted Tőle, hogy bántja valami, vagy csak nem ért ezekhez a dolgokhoz?
IDŐ: még bármi lehet:)Bp-en 28 fok,esős... de szinte sose akkor esett, amikorra ezen a nyáron ígérte. Biztos nem fog egész nap esni, és lehet fotózkodni stb:)
Ha ennyire kimerültél, kérjél segítséget:) adj át feladatokat, ne járj úgy, mint azok a párok, akik annyira "szervezték" az esküvőt, hogy "élvezni" már nem maradt energiájuk:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!