Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hogy volt nálatok ez az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy volt nálatok ez az esküvői frizuránál?

Figyelt kérdés
Lehet olyan fodrászt keríteni, aki hajlandó több frizurát is megcsinálni előre, hogy aztán azok közül választhassak? Nagyvonalú elképzelésem van, de azért jobb lenne többet is megpróbálni. Nem sokszor volt alkalmi frizurám eddig, nagyjából fogalmam sincs milyen állna igazán jól. Mennyibe került a frizurátok?

2012. aug. 22. 21:04
 1/3 anonim ***** válasza:

Persze, hogy lehet.

Keress egy olyan fodrászt, aki az esküvő napján közel lesz hozzád, vagy esetleg házhoz megy.

Elmész hozzá, és csináltatsz több próbafrizurát.

Nem árt, ha viszel képet a ruhádról, és ha elviszed a fátylad, vagy ami éppen lesz a fejeden.

2012. aug. 22. 21:25
 2/3 anonim ***** válasza:
A legtöbb fodrász csinál próbafrizurát, én is elmentem előtte egy hónappal kb, összerakott vagy 4-5 frizurát és abból választottam, persze nem maximálisan fixre, csak feltűzte nagyjából úgy, 1 óra alatt megvolt, 10000-et kért.
2012. aug. 23. 08:34
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem próbafrizurával együtt volt 2500Ft!Ezer éve a fodrászomhoz járok, tudja mi áll nekem jól, így abszolút rábíztam magam!Tökéletes lett a frizurám :) Csak télleg vinni kell a fátylat, meg díszeket amiket szeretnék a hajadba!
2012. aug. 24. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!