Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek adjam kölcsön az esküvői ruhámat a barátnőmnek?
Az a helyzet, hogy meg vettem az esküvői ruhámat és ő kölcsön akarja tőlem kérni a szalagavatójára.
Nem tom mert az egyik legjobb barát nőm, mást rész félek ,hogy tönkre teszi mert elég ügyetlen szegényke. Harmadrészt, hogy néz ki hogy én ugyanazt a ruhát én az esküvői fényképeken nézem ő pedig a szallagavatóján és ha fel teszi facebookra akkor az ismerőseink ugyanazt a ruhát fogják látni rajtunk.Vegyes érzéseim vannak nem tom ,hogy mit csináljak.
Szerintem az ismerősöket nagyon nem érdekli, hogy kin milyen ruhát látnak... Ebben tuti biztos vagyok, észre se venné senki. Az érintetteken kívül a ruha nem izgatja az embereket, és nem azt fogják keresni, hogy na, vajon ugyanaz volt-e rajtuk? Kizárt dolog.
Ettől függetlenül, ha nem akarod kölcsönadni, akkor ne tedd, nem kötelező.
mi vaaan? Először ő venné fel?? Az kizárt.
Ha akarja, vegye meg, de csakis az esküvőd után!! Te kifizetsz érte csomó pénzt, ő meg ingyen hordaná? Szerintem ez bunkóság is. Jó esetben te is csak egyszer veszed fel...
Ne!
Hogy jutott eszébe elkérni?
Már megvolt az esküvőd? Ha nem, mondd azt, babonás vagy, :-)
ezt el kell fogadnia... Ha igen, akkor meg azt, amit ideírtál, nem akarod, hogy kicsúfolják a te ruhádban.
Én biztos, hogy nem adnám kölcsön.
Megvetted a ruhát, és életed egyik legfontosabb napján fogod viselni, legyen ez csak a tiéd.
Kevés dolog van szerintem, amit az ember nem ad kölcsön a legjobb barátjának, de az esküvői ruha ilyen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!