Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek adjam kölcsön az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek adjam kölcsön az esküvői ruhámat a barátnőmnek?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy meg vettem az esküvői ruhámat és ő kölcsön akarja tőlem kérni a szalagavatójára.

Nem tom mert az egyik legjobb barát nőm, mást rész félek ,hogy tönkre teszi mert elég ügyetlen szegényke. Harmadrészt, hogy néz ki hogy én ugyanazt a ruhát én az esküvői fényképeken nézem ő pedig a szallagavatóján és ha fel teszi facebookra akkor az ismerőseink ugyanazt a ruhát fogják látni rajtunk.Vegyes érzéseim vannak nem tom ,hogy mit csináljak.

2012. aug. 12. 18:37
1 2 3 4 5 6
 41/54 anonim ***** válasza:
45%

Én sem adnám oda senkinek sem az esküvői ruhámat. Az egy olyan személyes szívhez szóló élmény, hogy nem! Mindent kölcsönadok pénzen és esküvői ruhán kívül! HA úgy van még zoknit is, de esküvői ruhát valahogy nem!

Amúgy ki jár megint ide lepontozgatni? Nem mennél haza?

2012. aug. 13. 15:11
 42/54 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat amúgy a barát nőm áll úgy anyagilag, hogy béreljen magának ruhát.
2012. aug. 13. 15:43
 43/54 anonim ***** válasza:
53%
Ha már megvolt az esküvő én odaadnám.
2012. aug. 13. 19:14
 44/54 anonim ***** válasza:
45%
40-es Képzelj el egy mérleget.Az egyik oldalon ott a menyasszonyi ruha,a másikon a barátság.Neked a menyasszonyi ruha felé billen,az a súlyosabb? Mit kellene még rápakolni,hogy legalább kiegyenlítődjön? Pénzt,örök hálát,lekötelezettséget?
2012. aug. 13. 20:22
 45/54 anonim ***** válasza:
41%
Nem lehet rápakolni semmit. A menyasszonyi ruhámat, a pénzemet, és autómat nem adom kölcsön.
2012. aug. 13. 21:06
 46/54 anonim ***** válasza:
57%

Mitől barátság próba egy ruha? Ezt válazsolja meg nekem valaki?

Nincs pénze ruhát bérelni szalag avatóra? Egyéni szoc probléma, gumit is a menyasszony adjon?: "te már megházasodtál, úgyse nem lesz már rá szüksége..."

Megkérdezném a kérdezőktől, kölcsön adnák e a szorgos munkával megkeresett pénzen vett autójukat a barájtuknak a szalagavatóra?

De, ez pontosan ugyan az a kérdés. Egy szalagavatón iszunk hányunk belefekszünk, erre adja oda a ruháját, amit félt?

De kezdem azt hinni hogy jár ide néhány ember provokálni a jónépet. Vagy valaki nagyon átcseszte a fejét, fogalomzavarban van a bartságot illetően.

Kedves kérdező te döntöd el, ha ezen múlik a barátságotok, úgyértem a részéről, akkor felejtős a barátné, de ha tényleg jóban vagytok, akkor nem fog problémázni. Ezen ne aggódj, döntsd el bárhogyan is döntesz boldog leszel azután is

2012. aug. 13. 22:38
 47/54 anonim ***** válasza:
45%
Azt magyarázd el nekem,hogy miért értékesebb valakinek egy ruha,mint a barátja? Tudod,madarat tolláról,embert barátjáról.Nekem egy hányásban fetrengő barátom sincsen,csak olyan,akiért tűzbe mennék és fordítva.Sokszor,sok esetben kellett már segítséget nyújtanom és nekik is felém.Egy menyasszonyi ruha kölcsönadása,eltörpül.Aki ül az anyagi javain,közben a barátjának nevezett embernek segíteni tudna vele,azon én megdöbbenek és hálát adok a sorsnak,hogy nem mondhatom barátomnak.
2012. aug. 13. 23:24
 48/54 anonim ***** válasza:
68%
Írta a kérdező, hogy nincsenek anyagi gondjai a barátnőjének így én sem adnám oda. Az más ha nem lenne pénze kölcsönözni vagy akármi de itt másról van szó. Nekem pofám nem lenne elkérni más menyasszonyi ruháját. Akkor sem ha nincs pénzem kölcsönözni. Nem kötelező keringőzni.
2012. aug. 14. 04:04
 49/54 anonim ***** válasza:
60%

Egy ruha mitől kisegítés?

Odaadnám a fél vesémet, etetném elszállásolnám ha megszorul, furikáznám.

A szalagavató pedig luxus, főleg ha keringőznek.

A szegényebbek varratnak, túrnak, kölcsönkérnek elegáns ruhát, de nem keringőznek ha nincs pénzük ruhára.

A gazdagabb osztályok pedig limuzin bérelnek...

Addig nyíjtózkodja míg a takaród ér.

Nálunk volt külön osztály tánc is ahol nem keringő ruhát vettünk fel, hanem össze harácsoltunk egy viszonylag egyforma rakottzsoknya rózsaszín felső kombót mindenkinek. Ezt mindneki vállalni tudta. mindenki táncolt. Keringőzni meg a sznobok maradtak, jóbuli volt megtapsoltak nincs lelki törés, amiatt hogy nem volt hercegnő ruhám...

2012. aug. 14. 12:06
 50/54 loorien ***** válasza:
100%

Az en eskuvoi ruham egy olcso, nagyon egyszeru, klasszikus ruha volt. A baratnomnek en ajanlottam volna fel, hogy keri-e, de ha o kerte volna el, orultem volna neki, hogy tetszett neki. A ruha nagyon szep emlek eletem egyik legszebb napjarol, de csak egy kellek. Az automat is kolcsonadnam, ha megbizhato baratrol, csaladtagrol van szo.

Szerintem teljesen felesleges volt feltenned a kerdest, mert teged mas erzesek fuznek a ruhahoz, nagy valoszinuseggel nem fogod odaadni es tulajdonkepp megerositest varsz masoktol, hogy nem "bunkosag" nemet mondanod. Ha o megbizott benned annyira, hogy el merte kerni, te is tiszteld meg azzal, hogy oszinten elmondod, hogy ne haragudjon, de igy erzel.

2012. aug. 14. 23:13
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!