Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek adjam kölcsön az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek adjam kölcsön az esküvői ruhámat a barátnőmnek?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy meg vettem az esküvői ruhámat és ő kölcsön akarja tőlem kérni a szalagavatójára.

Nem tom mert az egyik legjobb barát nőm, mást rész félek ,hogy tönkre teszi mert elég ügyetlen szegényke. Harmadrészt, hogy néz ki hogy én ugyanazt a ruhát én az esküvői fényképeken nézem ő pedig a szallagavatóján és ha fel teszi facebookra akkor az ismerőseink ugyanazt a ruhát fogják látni rajtunk.Vegyes érzéseim vannak nem tom ,hogy mit csináljak.

2012. aug. 12. 18:37
1 2 3 4 5 6
 51/54 anonim ***** válasza:
73%

Ha a barátja kölcsönkéri a ruhát, nem hiszem, hogy abban fog hányásban fetrengeni egész este stb. A ruha addig van rajtuk amíg táncolnak, aztán átöltöznek normális ruhába hiszen valószínűleg elmennek étterembe vagy haza vagy ki ki hova, de bárhová is, kétlem, hogy menyasszonyi ruhában tennék.

Ha neked annyira fontos az a ruha és a lány nincs megszorulva akkor mond el neki, mit érzel, mert milyen barátság az olyan ahol nem vagyunk őszinték?

Ha meg meg van szorulva (esetleg még is) akkor meg elgondolkoznék, hogy mi is a fontosabb számomra...

Hányni, enni nem hiszem hogy fog benne, miért is tenné? Keringő közben táncolni szoktunk.

Letaposhatja... de az a ruha gondolom jó anyagból van, a lagzin is letaposhatták volna és gondolom nincs rajta szakadás. A lagzin pedig sokkal több ember megtaposhatja mint egy szalagavatón. Sőt ott még le is ehetted volna vagy mások rádönthettek volna valamit stb. Szóval akármilyen ügyetlen nem hiszem, hogy akkora kárt tudna benne tenni.

Ha a facebookos képek meg zavarnak akkor meg kérd meg, hogy ne rakja fel őket. Amúgy is a facebook egy nagy butaság. Emberek feljárnak mutogatni magukat, meg pletyire szomjasan megnézik egymás képeit stb. Már kutatások is bebizonyították, hogy boldogabb ember akinek nincs is :) Akik igazán szeretnek a nélkül is megtalálnak. És akik igazán szeretnek semmi rosszat nem gondolnak ha a másik lányon azt a ruhát látják szalagavatón. Sőt lehet észre sem veszik, mert nem a ruhát nézik hanem az embert. A többi idegen meg úgysem fontos szerintem , hogy mit gondol, hacsak nincs az embernek megfelelési kényszere, de akkor sosem lesz boldog.

2012. aug. 15. 01:35
 52/54 anonim ***** válasza:
0%
Azt se felejtsd el hogy szalagavatón szokás gyertyával a sötét teremben körbe körbe menni zenére, fehér ruhában, neonfényben. A forró viaszt nehéz kikaparni a ruhádból.
2012. aug. 15. 08:42
 53/54 anonim ***** válasza:
100%
A gyertya köré szoktak tölcsért rakni.Ezt bármiből meg lehet oldani,hogy védjék magukat a lecsöppenő viasztól.A ruhájára mindenki nagyon vigyáz.A viaszt pedig nem kikaparni kell,úgy sosem fog kijönni.Nedvszívó papír alatt kell vasalni és akkor kijön.A menyasszonyi ruha esetében HA történne ilyen,ezt tisztítóra bíznám.
2012. aug. 15. 11:11
 54/54 anonim ***** válasza:
36%

Vannak akik egész este aban a ruhában maradnak, nálunk is volt... sőt valaki a pubba is abban ment... én ebből indultam ki, persze normálisabbja átöltözne én is is átöltöznék.

Kocsimat sem adnám kölcsön, főelg nem bulizáshoz, esetleg, ha valami fontos ögye van, a szalagavatóra csak akkor ha van aki józanul elvigye őket és kocsival józanul haza is vezetne... nem valószínű hogy egy szalagavatós ember vállalna ilyet, gondolom akkor inkább már családtag vagy nem osztálytárs barát... vagy ami a legjobb ÉN. bár ez a veszély nem fenyeget hogy a közeljövőben autóm legyen.

De csak úgy szalagavatóra nem adnám a kocsimat.

Menyasszonyi ruhát sem adnék kölcsön... monduk nekem nem is lenne olyan ruhám amit kölcsön lehetne kérni, nem vagyok az a habos babos típus... inkább egy egyszerű, szép nyári ruha vagy valami egzotikus :-)

Úgy ,látom néhányan nagyon bevadultak és megy a lefelé pontozás is nagyban... én sem andám.

Te döntsd el, hogy oda adod vagy sem.

Amúgy sem értem mi a keringőzés körl ez a nagy felhajtás... Akkor lenne értelme ha mindnekinek saját ruhája van de általában kölcsönzik így meg minek?

2012. aug. 15. 15:31
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!