Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Esküvő pár napon belül, a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esküvő pár napon belül, a párom le. Ku. vázott mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nagyon össze vesztünk mi lesz most, máskor is volt , hogy öszekaptunk de ennyire még nem. Butaság volt az egész nem is részletezném, de ez most szíven ütött.

2012. aug. 23. 20:25
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
62%
Ha nincs alapja, akkor talán csak felindultságában mondta.
2012. aug. 23. 20:28
 2/29 anonim ***** válasza:
62%
biztos csak ideges volt valami miatt, főleg ha könnyen felkapja a vizet
2012. aug. 23. 20:29
 3/29 anonim ***** válasza:
70%
Akkor tehát most ezt választod, hogy egy életen át szitkokat fogsz kapni és összevesztek menetrendszerűen. Van, aki így éli le az életét. Én soha sem értettem meg, hogy miért.
2012. aug. 23. 20:29
 4/29 anonim ***** válasza:
66%

Bocsánatot azért kért, vagy mondta esetleg, hogy nem úgy gondolta?

Mondjuk ezt nehezen nyeli le az ember.

2012. aug. 23. 20:30
 5/29 anonim ***** válasza:
86%

Ilyenkor teljesen normálisak a túlfűtött indulatok, na de lek.rvázott? Ha máskor is volt már ilyen, akkor nem újdonság, de ha először hallottad, beszéljétek meg mindenképp!

13 éve vagyunk együtt, veszekedtünk is nem kétszer, de soha nem mondott rám ilyet a férjem.

2012. aug. 23. 20:31
 6/29 anonim ***** válasza:
81%

Ha butaságon kaptatok össze, és leqrvázott, mi lesz később, ha nem butaságról van szó?

Ha elismerte, hogy ezt nem kellett volna, és van némi megbánás, ahogy látod.

2012. aug. 23. 20:36
 7/29 anonim ***** válasza:
41%
Nehéz kérdés... Én pontosan tudom mi történhetett, illetva hogyan... vmi tök jelentéktelen dolgon kaptatok össze és most majd kiugrik a szived h mi lesz veled.... Sztem gondold végig, h te a vitában mennyire voltál hibás... csunya dolog meg kell beszélni... minél előbb . Amugy lehet ő is tiszta ideges igy pár nappal a nagynap előtt! Kitartás, mi soxor vagyunk igy, de mindig rendbe jön! Persze ilyet még nem mondott de hasonloak elhangzanak, akinél nem az hazudik! :) Irány békülni! és ha lehiggadtatok azért a bocsánatérést vállalja be.Megkérte a kezed....nyilván szeret!
2012. aug. 23. 20:45
 8/29 anonim ***** válasza:
66%
Előzö vok, ő vállalja be a bocskérést, elírtam!!! sorry
2012. aug. 23. 20:46
 9/29 anonim ***** válasza:
81%

butaság volt, de ennek ellenére ekkora veszekedésetek még sosem volt. és közben lek.ázott téged. azért a körülmények (min veszekedtetek, kinek mi volt az álláspontja, honnaj jött a lekázás, azaz miért épp ezt mondta és nem mondjuk hisztis p.csának hívott, stb?)

tipikusan olyan kérdés ez is, ahol úgy kellene állást foglalnunk egy kiragadott részlet alapján, h a dolog egészéről semmit nem tudunk. így sajna nincs véleményem, mert van, amikor azt gondolnám, h nem szép, h kicsúszott a száján, de nem kell foglalkozni vele, máskor meg, h ha így állunk, frankón lefújhatnád az esküvőt is. de ennyi alapján nem gondolok semmit

2012. aug. 23. 20:54
 10/29 anonim ***** válasza:
21%
Gondold végig. K*rva vagy? Ha igen, akkor a pasid csak őszinte volt. Ha meg nem, akkor ne vedd magadra az egészet. Az esküvő meg egyéb ilyen dolgok előtt az emberek hajlamosak bolhát csinálni az elefántból. K*csögözd le és kvittek vagytok szerintem. Nem ennyit szenvedni egy ostoba elszólás miatt. Hidd el, ha már házasok lesztek, fogsz ennél még rosszabbat is kapni...
2012. aug. 23. 20:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!