Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvő pár napon belül, a párom le. Ku. vázott mit tegyek?
Végre valaki, akiben van némi tartás, és tisztán látja a helyzetet! (21-es válaszoló)
Igen, hölgyeim: ez nem alap egy párkapcsolatban! Egyikben sem!
Előző!
Te elhagynád a menyasszonyod/feleséged,ha valami banális dolgon veszekednétek és annyira felhúznád,hogy leköcsögözne??
Mert ha igen,jobb is,hogy nem keltek egybe mert nem szereted..
Azt sem tudjuk milyen egyébként a pasas.
Én úgy káromkodok, mint egy kocsis egyébként is, ha a férjem hülye, akkor csak közlöm vele, hogy hülye f@sz, vagy de köcsög vagy bazeg, de ő is röhög meg én is. Időnként ő is közli, hogy menjek már a p1csába, de leszarom. Valójában veszekedni sem szoktunk, sose kiabáltunk még, szeretjük egymást, boldogok vagyunk, de ronda szánk van. Ez minket nem zavar.
Nekem ilyen ronda szám van, ha belelépek valamiben mikor éjszaka kimegyek pisilni, akkor is fennhangon azt kérdezem, hogy mi a f@sz ez, ó bazeg ez a krva macska megint idehányt! Neki is ronda szája van alapból is. Szóval, ha ilyesmit mondunk, akkor abban semmi egzotikus, vagy bántó nincs a másik felé.
Le nem kvázott még, biztos kicsit rosszul esne, de hát ha valaki így beszél, akkor nem kell meglepődni, ha neked is odamondja.
Szóval abba is gondoljál bele, hogy milyen is amúgy a te vőlegényed.
Én azt írtam, kíváncsi vagyok a másik oldalra is. Képzeld el, kedves 21-es válaszadó és a többi önérzetes nő, nem tűrném, hogy verjenek, vagy kutyául viselkedjenek velem. De itt hol volt arról szó? Annyit tudunk, hogy vita közben a kérdezőt lek*rvázta a párja. Tudjuk, hogy miért tette, mit mondhatott a hölgyemény, amire ez lehetett a válasz? Nekem ne mondja senki, ha -teszem azt- lek*rváznák valakinek az anyukáját, az nem vágna vissza hasonló szépeket. Ez most egy példa. Vagy magát a párját illette hasonlóan ocsmány szóval, amire ezt felelte. Ilyenkor már a férfi egy utolsó tapló? Meg sem kell őt hallgatni, hanem mindjárt kivégzőosztag elé állítani, mert kicsúszott egy csúnya szó a száján?
Azt a nőt meg, aki esetleg ennyi miatt nem marasztal el egy számára ismeretlen férfit, már gyagyás, akinek nincs öntudata és hagyná, hogy verjék? Hát sajnálom, az agybaj nálatok van, nem nálunk!
23N
"Csak hogy aki egyszer leköcsögöz, anyáz, krvázik, az legközelebb is ugyanilyen stílusban nyomatja majd a veszekedést..."
Persze, ez teljesen kézenfekvő. Bizonyára tanulmányt is készítettél erről, bizonyítékaid vannak. És arra mi a garancia, hogy a hisztis hülye tyúk nő nem fog újra olyan felesleges vitát generálni, amitől a férfi annyira felhúzza magát, hogy egy jólesőt káromkodjon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!