Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvő pár napon belül, a párom le. Ku. vázott mit tegyek?
Attól, hogy valamit sokan úgy csinálnak ahogy, attól az még nem normális.
A kérdés, te mennyit tartasz annak.
Van akik valóban így élik le az életüket, hogy ilyenekkel dobálóznak.
Nem hiszem, hogy minden emberre jellemző lenne, hogy nagy felindultságában ilyeneket vágjon az ember fejéhez.
Vannak emberek, akik nem is tudnak, és nem is szeretnek veszekedni, és vannak párok akiknek eltér a veszekedési stílusa. Na ilyenkor ez pokollá teheti az életet, mert elfogtok ordibálni egymás mellett, és még megbeszélni se fogjátok tudni. Ami az egyik szerint megengedhető felindultság címen, a másik nem érti, mert természetéből adódóan, ő nem fogja érteni ezt.
Ezen gondolkodj el.
Kedves előzőnek küldeném a szerelmi élet (küszöbön álló) jövőjéről:
Akit szeretek, azzal én biztos nem beszélek így. Sőt! Tulajdonképpen én senkivel sem beszélek így...
Nem volt szép dolog tőle, pláne, hogy butaságon kaptatok össze. És ha komoly dolgokról lesz szó? Akkor neked esik, és ököllel agyonver?
Üljetek le, és beszéljétek meg. Ne hisztizz neki, csak szépen nyugodtan mond el a nézeteidet, és hallgasd meg az övéit is.
Remélem azért bocsánatot kért...
ennyi infó miatt nem fogom anyázni a vőlegényed...
Nekem biztos nem mondana ilyet az enyém de nem is néhány nappal az esküvő előtt gondolkoznék ilyenek...gondolom ismerted eléggé...Kíváncsi vagyok a "butaságra":)
remélem nem a dekorációs gyöngyök színén volt a gond...:)
Ú figyi.. Ez tényleg gáz, de sajna néha az embert annyira brutál módon ki lehet hozni a sodrából, h elönti az agyát a vér, és akkor olyat is tud mondani, amit utána baromira megbán..
Tudom, én is voltam már így.. és nem vagyok rá büszke, de volt h a férjem annyira felidegesített, h lek@csögöztem.
De Ő is mondott már rám rondát, mikor annyira felidegesítettem, hogy majd szétszakadt az idegtől. Akkor bazira rosszul tud esni, de ismeri az ember a párját, és tudja, h nem gondolta komolyan.
El tudom képzelni, h esetleg nagyon feldühítetted vmivel. Ettől még ne halaszd el az esküvőt :)
Nálunk is vannak csetepaték, de ettől függetlenül a házasságunk nagyon jó, és imádjuk egymást!
Az esküvő előtti időszak pedig amúgy is stresszes. Akárki akármit mond, és olvasom, h sokan írják neked, h most gondold meg, h kihez mész hozzá bla bla.. meg a tündérmesékben a párok soha sem veszekednek.. akit szeretek azzal nem beszélek így.. stb stb
Ez azért nem egészen így van, ha az idegrendszere már nem bírja tovább..
Csúnyát mondott rád, egy nagy veszekedés közepette, és biztos baromira bánja, mert nem akart megbántani, de basszus, kicsúszott.. vissza már nem tudja csinálni.
Hogy érted azt, hogy mit tegyél?? Mond e le az esküvőt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!