Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Esküvő pár napon belül, a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esküvő pár napon belül, a párom le. Ku. vázott mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nagyon össze vesztünk mi lesz most, máskor is volt , hogy öszekaptunk de ennyire még nem. Butaság volt az egész nem is részletezném, de ez most szíven ütött.

2012. aug. 23. 20:25
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
93%

Attól, hogy valamit sokan úgy csinálnak ahogy, attól az még nem normális.

A kérdés, te mennyit tartasz annak.

Van akik valóban így élik le az életüket, hogy ilyenekkel dobálóznak.

Nem hiszem, hogy minden emberre jellemző lenne, hogy nagy felindultságában ilyeneket vágjon az ember fejéhez.

Vannak emberek, akik nem is tudnak, és nem is szeretnek veszekedni, és vannak párok akiknek eltér a veszekedési stílusa. Na ilyenkor ez pokollá teheti az életet, mert elfogtok ordibálni egymás mellett, és még megbeszélni se fogjátok tudni. Ami az egyik szerint megengedhető felindultság címen, a másik nem érti, mert természetéből adódóan, ő nem fogja érteni ezt.

Ezen gondolkodj el.

2012. aug. 23. 21:21
 12/29 anonim ***** válasza:
70%
Én vagyok csak lepontozva, a hármas? A többieknek ilyen természetes, hogy ez lesz neki a jövő, meg ez velejár? Nálatok ez napi rutin, hogy ilyenek hangzanak el? Hát ti tudjátok... )))
2012. aug. 23. 21:27
 13/29 anonim ***** válasza:

Kedves előzőnek küldeném a szerelmi élet (küszöbön álló) jövőjéről:

http://www.youtube.com/watch?v=k5vjyIBHQV8

2012. aug. 23. 21:46
 14/29 anonim ***** válasza:
91%

Akit szeretek, azzal én biztos nem beszélek így. Sőt! Tulajdonképpen én senkivel sem beszélek így...

Nem volt szép dolog tőle, pláne, hogy butaságon kaptatok össze. És ha komoly dolgokról lesz szó? Akkor neked esik, és ököllel agyonver?

Üljetek le, és beszéljétek meg. Ne hisztizz neki, csak szépen nyugodtan mond el a nézeteidet, és hallgasd meg az övéit is.

Remélem azért bocsánatot kért...

2012. aug. 23. 22:43
 15/29 anonim ***** válasza:
78%
Ilyet kulturált, intelligens ember nem mond, akármilyen ideges. Tesóm járt így: három héttel az esküvő előtt egy veszekedéskor a vőlegénye azt mondta, hogy a k.rva anyád. Tesóm abban a szent másodpercben rúgta ki. Jól tette. a pasi azóta mást vett el és el is vált. A nő adta be a válópert családon belüli erőszak miatt. Az egész kisváros megdöbbent, mert a volt-leendő sógoromat mindenki rendes embernek tartotta. A szakításkor meg a nővérem volt a h-lye, de utólag mindenki neki adott igazat.
2012. aug. 23. 22:43
 16/29 anonim ***** válasza:
Nem részleteznéd a történteket, tehát pusztán abból alkossunk véleményt, hogy lek*rvázott? Hát ennyiért nem fogom a vőlegényed anyázni! Mert simán lehet, hogy felhúztad a viselkedéseddel, hasonló szintű megjegyzéseddel, amire ez volt a válasza.
2012. aug. 23. 23:24
 17/29 anonim ***** válasza:
87%
Én nem tűrném a páromtól hogy lek*rvázzon.
2012. aug. 23. 23:59
 18/29 anonim ***** válasza:
53%
Ezt mondta? Van igazságalapja? Nincs? Akkor minek túlgondolni az egészet? Ideges, összekaptatok,biztosan kiprovokáltad nála valamivel ezt a megnyilvánulást. Biztosan előfordult már veled is,hogy mérgedben inkabb le balf@szoztad,köcsögözted ahelyett,hogy nekiugrottál volna.
2012. aug. 24. 01:52
 19/29 anonim ***** válasza:
72%

ennyi infó miatt nem fogom anyázni a vőlegényed...

Nekem biztos nem mondana ilyet az enyém de nem is néhány nappal az esküvő előtt gondolkoznék ilyenek...gondolom ismerted eléggé...Kíváncsi vagyok a "butaságra":)

remélem nem a dekorációs gyöngyök színén volt a gond...:)

2012. aug. 24. 07:10
 20/29 anonim ***** válasza:

Ú figyi.. Ez tényleg gáz, de sajna néha az embert annyira brutál módon ki lehet hozni a sodrából, h elönti az agyát a vér, és akkor olyat is tud mondani, amit utána baromira megbán..

Tudom, én is voltam már így.. és nem vagyok rá büszke, de volt h a férjem annyira felidegesített, h lek@csögöztem.

De Ő is mondott már rám rondát, mikor annyira felidegesítettem, hogy majd szétszakadt az idegtől. Akkor bazira rosszul tud esni, de ismeri az ember a párját, és tudja, h nem gondolta komolyan.

El tudom képzelni, h esetleg nagyon feldühítetted vmivel. Ettől még ne halaszd el az esküvőt :)

Nálunk is vannak csetepaték, de ettől függetlenül a házasságunk nagyon jó, és imádjuk egymást!

Az esküvő előtti időszak pedig amúgy is stresszes. Akárki akármit mond, és olvasom, h sokan írják neked, h most gondold meg, h kihez mész hozzá bla bla.. meg a tündérmesékben a párok soha sem veszekednek.. akit szeretek azzal nem beszélek így.. stb stb

Ez azért nem egészen így van, ha az idegrendszere már nem bírja tovább..

Csúnyát mondott rád, egy nagy veszekedés közepette, és biztos baromira bánja, mert nem akart megbántani, de basszus, kicsúszott.. vissza már nem tudja csinálni.

Hogy érted azt, hogy mit tegyél?? Mond e le az esküvőt?

2012. aug. 25. 17:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!