Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Van akinek lapos talpú cipő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van akinek lapos talpú cipő volt a lábán az esküvőjén? Esetleg topánka?

Figyelt kérdés

2012. aug. 21. 19:46
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Úgy egy-két centis lehetett a sarka.
2012. aug. 21. 19:50
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem lapos talpú volt az esküvőn. Mást fel sem tudok venni nagyon. Bevonultam, majd a mulatóhelyig, ahol már a kajánál levetettem, és hajnalig mezítláb folytattam. A cipő 1200 forint volt egy kínaiban, de még most is tart, pedig azóta 2 esküvőre felvettem még, és táncoltam benne sokat :)
2012. aug. 21. 20:03
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem. Egyszerűen azért, mert egymagasak vagyunk a férjemmel, nem akartam nagyobb lenni nála.
2012. aug. 21. 20:27
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Bátyám nemrég vette el a barátnőjét, a csajszi elég túlsúlyos, és hatalmas lábfejei vannak, nem is talált volna magassarkút magának. Ő egy nagyon szép fehér balerina-szerű cipőben volt. Nem tudom, hogy hol vette, de jól nézett ki. De annyira alkalmi volt, hogy azóta sem tudta felvenni, bár színházbérletük van, így a szezon kezdetével biztos tudja majd hasznosítani. Én nem szeretem a lapos cipőket, fáj bennük a lábam, így a menyasszonyi cipőm is egy 14 centis sarkú volt, valamint amit éjfélkor átvettem szintén 13 cm volt.
2012. aug. 21. 20:33
 5/11 anonim ***** válasza:
Férjem és én egyforma magasak vagyunk, így nem volt kérdés a fehér balerina :) Kényelmes, tánc közben sem fáradtam el benne. Ajánlom.
2012. aug. 21. 20:34
 6/11 anonim ***** válasza:
nekem szép magassarkú lesz a szertartásra és a fotózás egy részére, a másik részén és a lagziban meg tornacipő. menyecskéhez piros balerina
2012. aug. 21. 21:20
 7/11 anonim ***** válasza:
Nekem is teljesen lapos balerinám volt, vettem 3000 Ft-ért sima ekrü színűt, és feldíszítettem. Tettem rá ekrü szalagból keresztpántot és egy masnit, jópofa lett és nagyon kényelmes volt. (Nagyon magas vagyok, ez volt a fő motiváció amúgy :))
2012. aug. 21. 21:29
 8/11 anonim ***** válasza:
nekem kicsit magas volt mert alacsony vagyok, de függ attól is mekkora a partner-ha egyforma a magasság akkor célszerűbb vmi lapos modellt választani...
2012. aug. 21. 22:14
 9/11 anonim ***** válasza:

Magassarkúban vonultam a szertartáson, egyébként fehér tornacipőben :)

A balerina nekem elég kényelmetlen, én nem bírnék benne lenni egész nap. Mindenképp legyen váltás cipő, papucs, főleg ha rendes táncos lagzi lesz.

1, a ruha alatt senki nem látja mi van rajtad 2, egy idő után senkit nem érdekel :)

3, abba legyél (többnyire) ami neked kényelmes, ne azért vigyen a párod a karjaiba mert nem bírsz járni :D

2012. aug. 22. 08:36
 10/11 anonim ***** válasza:
nekem nem, mert van köztünk durván 45 centi, úgyhogy jól jött a magassarkú, de a nyitótánc után, úgy 6 órányi szenvedés után nem bírtam tovább, és levettem, mezítláb nyomattam tovább. Egyébként kerestem lapostalpút a fotózásra illetve a menetre, de sajnos kicsi a lábam, és nem találtam megfelelő méretet olcsón. Tehát nem tartott volna vissza a divat :) csak a magasság és az ár :)
2012. aug. 22. 12:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!