Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Menyasszonyok, hány cipőt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Menyasszonyok, hány cipőt vittetek magatokkal az esküvő napjára?

Figyelt kérdés
PL cipő a szertartásra, aztán a lagzira, vagy pedig végig ugyanabban voltatok?

2012. júl. 3. 11:00
 1/7 anonim ***** válasza:
81%

Egy volt rajtam,magassarkú hófehér,egy volt nálam(kocsiban),szintén magassarkú ha bármi lenne az eredetivel (sarka letörik,bármi),és egy kényelmes ha fájna a lábam,szintén fehér.

Nem öltöztem át,végig menyasszonyi ruhában voltam.

2012. júl. 3. 11:03
 2/7 anonim ***** válasza:
81%
Nekem 2 lesz, egy fehér topánka a menyasszonyi ruhához és egy piros szandi a menyecskéhez. Nem viszek többet.
2012. júl. 3. 11:07
 3/7 anonim ***** válasza:
86%
Uncsim feleségének kettő volt. Egy nem túl magas sarkú (mégis csinos és elegáns) cipő volt rajta a menyasszonyi ruhához és egy piros szandi a menyecske ruhához.
2012. júl. 3. 11:21
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
nekem 3 volt. Egy rajtam a szertartásokra, fotózásra, egy ugyanolyan tartalék, és egy fekete a menyecske ruhához, szintén magassarkú. Akartam egy laposat, de 34-35-ös lábam van, nem találtam 15 ezernél olcsóbbat a méretemben, hát fogtam, és levettem a cipőt és mezítláb nyomtam :) csatlakoztak hozzám a barátnőim is, és megalakult az MTK :) Mezítlábas Tánc Klub :)
2012. júl. 3. 11:26
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Egy volt végig. Nem is gondoltam, hogy vegyek egy tartalékot. Nem volt magassarkú, nem szeretem őket, másrészt meg nem is látszott a ruha alatt :) És kényelmes is volt :)
2012. júl. 3. 11:32
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

2 volt, egy a menyasszonyi ruhához, egy pedig a menyecske ruhához, mindkettő nagyon kényelmes volt. Viszont menyecske tánc után pihentettem a lábam, 10-15 percre kibújtam a szatén, párnázott félig nyitott cipőmből és nem tudtam visszahúzni a lábamra :))

Úgyhogy mákom volt, hogy vittem papucsot is, kénytelen voltam utána abban lenni, mert hideg volt azért taposó az étteremben.

2012. júl. 3. 11:53
 7/7 anonim ***** válasza:
66%

Én három fehér cipőt vettem csatosat, hogy ki ne essen belőle a lábam :)

Plusz a menyecske ruhához vettem kettő feketét az is csatos szóval 5 pár cipőt viszek magammal. :D

2012. júl. 3. 12:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!