Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menyasszonyok, milyen nászajándékra vágytok? Vagy ha már házasodtatok, mire vágyytatok volna igazán?
A mi háztartásunkban minden megvan, úgyhogy ilyesmi kilőve.
Ha mindenkitől kapnék valami apróságot, annak örülnék - pl. mivel gyűjtöm a szakácskönyveket, mindenki hozhatna szakácskönyvet :)
Vagy annyira jó "élményajándékok" vannak, spa-belépő, wellnesshétvége, utazás, tankvezetés. Ezeknek tuti örülnék.
pénz. hisz így biztosan azt veszek belőle, amire szükségünk van.
vagy élmény, ha esetleg valaki pl. tudja, hogy a pár szeretne ejtőernyőzni, esetleg összedobhatják rá
Errefelé (Skandinávia) is menő az ajándéklista, de én kicsit pofátlannak tartom az ötletet, pedig értem hogy miért jó.
Mi mindenfélének örülnénk amúgy, most vettünk egy házat, és rengeteg háztartási cuccra van szükségünk. Mindennek fogunk örülni (errefelé nem adnak pénzt ajándékba). :)
Igazából nem pofátlan a lista, mert mindenkinek egyszerűbb és alapból is az a szokás, hogy a személyes meghívó átadáskor, mert igen, úgy illik, akkor is, ha van telefon, akkor a meghívottak megkérdezik a párt, hogy és milyen ajándékot szeretnének. Aztán egymással is egyeztetnek, hogy ki mit vesz meg.
Egyébként miért pakolná tele a pár csupa méregdrága cuccal a listát, a saját barátaik rokonaik jönnek, ismerik őket, meg a pénztárcájukat, szerintem értelmes ember nem b@szik ki a családjával.
nem vagyok menyasszony, de ha férjhez ennék és nagy esküvőm lenne, akkor ezeket kérném
- kis asztali vattacukorgép
- fagyi gép
- hotdog készítő
- szoba szökőkút
- nagyon szép ágytakarókat
- már régebben kinéztem egy gyönyörű szőnyeget, hátha meg venné valaki
- meg olyanokat amivel a még csupasz lakást tudnám díszíteni pl. hatalmas nagy virágok, gyerekszobába falmatricákat, képeket (persze kiválasztásnál én is ott lennék)
Tudom másnak ezek hülyeségek de én nagyon örülnék ilyen dolgoknak, meg nem lenne képem senkitől sem több tízezer forintos ajándékokat kérni.
Én sem vagyok még menyasszony, de most az alábbiaknak örülnék:
-nászút :) (nem feltétlen pénz, hanem az, hogy vki befizessen minket vmi szép helyre, mindegy, hova, belföldön is szívesen utaznék)
-fagyigép
-turmixgép és botmixer
-koktélkeverő
-egy normális hajszárító
-mindenféle kedves és bájos apróság :)
"Egyébként miért pakolná tele a pár csupa méregdrága cuccal a listát, a saját barátaik rokonaik jönnek, ismerik őket, meg a pénztárcájukat, szerintem értelmes ember nem b@szik ki a családjával."
De lehet, hogy azok az üzletek foglalkoznak ilyen jelölgetős bigyóval, amik a legdrágábban árulják a holmit - épp ezért, mert hát ha a pár bejelölte, a rokon kénytelen abból válogatni. Legalábbis ha van eszük ezeknek az üzleteknek, kihasználják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!