Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Menyasszonyok diétáztok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Menyasszonyok diétáztok?

Figyelt kérdés

2 hónap múlva esküvő.Szeretnék még leadni egy pár kilót de már nagyon nehéz.

Ti milyen módszert használtok?mennyit fogytatok és mennyit szeretnétek?

2012. ápr. 26. 14:02
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
81%
eszembe se jut. minek? sőt! az ilyen "hirtelen fogyjunk mert most alkalom van" típusú akcióktól szokott a delikvens sápadtka, erőtlenke, betegnek kinéző lenni. komolyan azzal akarod feldobni ezt az időszakot, hogy sanyargatod magad? lesz elég dolgod min izgulni. sportolj annyit mint eddig, de ne többet.
2012. ápr. 26. 14:10
 2/22 anonim ***** válasza:
86%
Én ne fogyóztam, de családi gondok miatt leadtam majdnem 10 kilót, iszonyat vacakul néztem ki az esküvőn...
2012. ápr. 26. 14:19
 3/22 anonim ***** válasza:
82%
Nem, nincs rá szükségem. A diéta amúgy sem ér önmagában semmit, hamar visszaszedi az ember, inkább mozgás kell, és teljes életmód váltás. Plusz, miért lenne jó, ha esetleg a ruha, ami pár hónapja tökéletesen állt rajtam, nem lenne jó rám?
2012. ápr. 26. 14:25
 4/22 anonim ***** válasza:
70%

Szeretnék... 3 hónap van már csak, de annyira nincs akaraterőm :S Olyan csábító a csoki...

Próbálok kevesebbet enni és este már nem eszem. Sokat babakocsizom és kb. ennyi...

2012. ápr. 26. 14:26
 5/22 anonim ***** válasza:
100%

Nekem augusztus 11 én lesz és fogyózok. De nem konkrétan ez miatt , mert sikerült olyan ruhát választanom ami nagyon jól áll, előnyös és nem kellene hozzá fogyni.

De az utóbbi években nagyon sokat ettem és szerencsére nem híztam annyit mint más hízott volna ettől az iszonyatos ételmennyiségtől, de rájöttem hogy ez nem egészséges. 2 napig sanyargattam magam, majd jó sok kaja, majd megint "fogyókúra" Gondolom tudjátok mit műveltem. Ezért eldöntöttem hogy nem fogyózok de megpróbálok naponta többször enni és keveset, de nem sanyargatom magam hanem amit megkívánok. Sokkal jobban érzem magam és azóta egyszer nem volt falási rohamom, nincs óriási kívánás majd bűntudat. Valószínű addigra ledobok majd pár kilót ennek következtében és talán lesz egy rendszer étkezés ügyileg az életemben.

2012. ápr. 26. 14:26
 6/22 anonim ***** válasza:
61%

Én diétázom, de már a tök...m kivan. Ősz óta lemondtam midnen finomságról, se édesség, se olajban sült dolgok, se lisztes dolgok, se gyorskaja, se pizza. Csak sovány husik, saláták, stb. És alig ment le pár kiló:( megőrülök, mások nem esznek édességet pár hétig és leadtak 10 kilót.

3 és fél hónapom van hátra de már teljesen el vagyok keseredve, nem akartam így férjhezmenni... 450 eurót fizetek a fotós-videósnak és utálni fogom az összes képet meg videót:((

2012. ápr. 26. 14:27
 7/22 anonim ***** válasza:
78%

ma 14:26

Nekem is augusztus 11.-én lesz!!!:D

2012. ápr. 26. 14:28
 8/22 anonim ***** válasza:
100%

Nem diétázom, mert nincs rá szükségem. 175 cm vagyok és 61 kg. A 38-as menyasszonyi ruha még így is egy picit nagy rám, a fűzőkkel úgy kell rám igazítani, hogy ne essen le rólam. Nekünk július 6.-án lesz az esküvőnk.

De régen én is egy 10 kg-al több voltam, egyetlen egy diéta vált be nekem, a neve: Testkontroll. Nézz utána a neten, nem könnyű, de ha belejössz, akkor megy mint a karikacsapás és 3 hónap alatt adtam le 10 kg-ot annak idején. Sok boldogságot!

2012. ápr. 26. 14:34
 9/22 anonim ***** válasza:
100%
én aug. végére kellene, h jól nézzek ki esküvőügyileg, de nem azért nem zabálok, hanem szülés után ledobtam 18 kilót, teljesen normálisan néztem ki, de sajna a télen visszajött 13. ápr. 10-én untam meg, h alig tudom magamrarángatni a gatyáimat, ezért azóta nem eszem cukrot, lisztet, tornázom, amikor tudok, bár most a kertészkedés elég torna azt hiszem, szóval 2 hét alatt lement 4 kiló, még 9 van hátra. ehhez most akkor cél esküvőm.
2012. ápr. 26. 14:35
 10/22 anonim ***** válasza:
44%
igen, léböjt, ultrahangos zsírlebontás, mozgás. Próbálok mindent megtenni. 20 kilót kell leadnom 3 hónap alatt.
2012. ápr. 26. 16:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!