Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menyasszonyok diétáztok?
Figyelt kérdés
2 hónap múlva esküvő.Szeretnék még leadni egy pár kilót de már nagyon nehéz.
Ti milyen módszert használtok?mennyit fogytatok és mennyit szeretnétek?
2012. ápr. 26. 14:02
11/22 anonim válasza:
nekem 37 napom van. pont az esküvő előtt 1 évvel kérte meg a párom a kezem, akkor elhatároztam, hogy fogyok havonta két kilót, az 24 kg minusz. Aztán áááááá, majd január 1-től. Elkezdtem a 90 naposat, elég jól ment, aztán beteg lettem, abbahagytam. nem baj, majd márciustól. Aztán akkor sem kezdtem el. Most sem adtam fel, ha már a hájat a csípőmről, hátamról egy kicsit le tudnám adni, olyan 5 kg-val, már boldog lennék, de elsősorban a karom aggaszt. én is félek, hogy fogok kinézni a fotókon, de közben mégsem. A párom szeret és kész. Az én bajom, hogy nem fogyóztam, pedig lett volna rá időm bőven. Hát most ne sírjon a szám. viszont jól fogom magam érezni, az biztos. :)
12/22 anonim válasza:
Nekem is 2 hónapom van, nem vagyok túlsúlyos (178 cm 60 kg) de nem vagyok megelégedve az eloszlással, imádom a csokit és félek, hogy nem fog rám jönni a ruhám. (Veszem, nem bérelem, úgyhogy nem lesz előtte lehetőség igazítani rajta.) Amikor csak tudok (nem esik az eső) bringával megyek melózni, kicsit használ, tartom a súlyom, fittebbnek érzem magam és talán formál kicsit. Próbálok kevesebbet enni, de nehezen megy :) olyan 2-3 kilóval kevesebbel jobban érezném magam. Kitartást és sok boldogságot! :)
13/22 anonim válasza:
Én fogyóztam, és a legegyszerűbb módszerrel:
Nem ettem nagyon hízlaló ételt. Nem ettem édességet, tésztákat, kenyeret, és hat-hét után semmit. Ennyi. Nem volt sanyargató, sem megerőltető :)
őszinte szavak az erős idegzetűeknek és azoknak, akik bírják a kritikát: az esküvőre diétázó menyasszonyokat sokan szidják - elsősorban azok a dundi menyasszonyok, akiknek nincs erejük vagy kedvük, könnyebb a diétázó menyasszonyt szidni ugyanis, mint maguknak is belekezdeni a fogyóba - ki ne szeretne CSINOS lenni az esküvőjén? :))
14/22 anonim válasza:
Szerencsére nincs rá szükségem. 16 éves korom óta 167 cm és 48 kg vagyok. A bőrömet feszesítem masszázzsal és alpha massage gépbe járok hetente egyszer. Igaz ezek azelőtt is megvoltak, hogy megkérték a kezem. 23/N
15/22 anonim válasza:
Kb 15 evesen fogytam 10 kilot, azota tartom es formalom magam igy nincs miert aggodnom az 52 kilommal(:
16/22 anonim válasza:
nekünk okt. 20-án lesz, 10-15kilót kellene leadnom még, eddig 10en vagyok túl...de kétlem, hogy sikerül :S
17/22 anonim válasza:
Nem. Sajna így is lement már közel 4 kg, pedig nem lenne rá szükségem..sőt, inkább híznom kellene.. :S
18/22 anonim válasza:
13-as válaszoló :) én is dundi menyasszony vagyok, de nem mondok rosszat a fogyozókról, sőt írigylem az akaraterejüket. Tényleg. Viszont minden menyasszony lehet csinos, ha jó ruhát választ. Van egy kolléganőm, ő ugyan csak koszorúslány volt, viszont nagyon szép volt így is :) ha boldog a menya, szerintem csinos is. nem attól függ, hogy milyen az alkata, hanem hogy lett összerakva :)
19/22 anonim válasza:
Én is fogyózom, kb 2 hónapja!5kg ment le eddig!165 cm vagyok és 62kg voltam, most 57 vagyok!igazából nem diétázom, csak 6 után nem eszek már semmit, csak iszom!és napi 20 percet biciklizem!és persze a napi 10 órás fizikai meló a gyárban!sokat segít :D 52kg szeretnék lenni az esküvőmre :) sajna a fog.gátlótól jött fel ez a plusz 10kg rám, régen 48-52kg közt voltam!de már abbahagytam a szedését :)
20/22 anonim válasza:
ja és június 23án lesz az esküvőnk :) utolsó válaszadó voltam..ez lemaradt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!