Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menyasszonyok-feleségek, elmagyaráznátok nekem valamit? Ezt miért kellett?
Szituáció, amit azóta sem bírok felfogni: A testvérem és én sosem voltunk jóban, külön nevelkedtünk, ebbe most ne menjünk bele. Én külföldön találkoztam férjemmel, az ő hazájában élünk. Amikor a testvérem lánya férjhez ment, hirtelen nagyon nagy zsongás lett körülöttünk, heti minimum három telefon/email, hogy "de biztos jöttök, de muszáj ott lennetek, jaj nagyon fontos, hogy ott legyetek" Oké, utaztunk 1500 km-t ott voltunk a nagy eseményen-ahol senki le se kakilt minket... a menyasszony konkrétan köszönni sem jött oda, annyi időre láttam, amíg átadtam neki a borítékot, üldögéltem a magyarul egy mukkot sem tudó férjem mellett éjfélig, aztán eljöttünk. Két kérdésem van:
1 -Erre mi szükség volt? A francnak kellett elrángatni minket, ha aztán ránk sem köszön? Ennyire kellett a nászajándék-pénz?
2 -Ezek után még a szentséges menyasszony van megsértődve, hogy miért nem maradtunk hajnalig. Jogos?
1. Mert sikk, ha külföldi is jelen van az esküvőn, és mert jól jött nekik a lóvé.
2. Mindenki addig marad egy esküvőn/lagzin, amíg akar. Ha megsértődött a menyasszony, hát megsértődött. És?
Részben egyet értek veled.
1. kérdésben igazad van, kellett nekik a pénz, de lehettek volna kedvesebbek is ha már nem a rokoni kapcsolatok miatt, hanem a pénz és részetekről a megtett áldozat (út) miatt.
DE ha már úgy döntöttél, hogy részt veszel az esküvőn, ami a te döntésed volt. Illett volna kicsit tovább maradni, mert ugye a nem hivatalos rész, maga a lagzi éjfél után kezdődik (minálunk így van). Hátha oldódott volna a hangulat, ez már nem derül ki.
Nekem csak egyetlen kérdésem van: miért mentetek el?
Azért, mert erőltették? Hát akkor így jártál, felnőtt ember vagy, önálló akarattal.
A sosemvoltunkjóban testvérrel/rokonnal nem esküvőn kell/lehet tisztázni a viszonyt. Mire számítottál? Könnyes egymásra találásra? Ez nem rólatok szólt, és ezt tudni kellett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!