Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Másnak is "összejöttek" a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másnak is "összejöttek" a dolgok esküvő előtt?

Figyelt kérdés

Jövő héten szombaton lesz az esküvőnk, és a mai napon telt be a pohár.

8-an mondták le múlt héten, persze ránk vonatkozik már a kötbér, így szállással-kajával együtt kb. 100.000-et bukunk, és mind ilyen mondvacsinált indokkal...

Párom tesójáék autóját elvitte a bank, apám gyakorlatilag leszar mindent, ami az esküvővel kapcsolatos...

ráadásul még szar időt is mondanak...

2012. aug. 25. 11:23
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Szerintem mindenkinek :)

A polgári (két tanús) előtt két nappal közölte a barátnőm, aki megígérte, hogy sminkel, hogy mégiscsak dolgozik. Előtte este hívott a tanúnk, hogy mégsem tudok náluk átöltözni, ahogy ígérte és fél órára rá az anyakönyvvezető, hogy lehet mégsem vehetem fel a nevem úgy ahogy szeretném. (Külföldön élünk és esküdtünk). A végén már úgy voltam, hogy kit érdekel, majd sminkelek én, öltözök nálunk, és majd hívnak valahogy...

A templomi előtt akkora kavarás volt a családban lemondták, de aztán mégsem, aztán mégis, sőt volt aki 1 nappal előtte találta ki, hogy nem jön. Mikor a nagyszüleim (!!!) lemondták még sírtam, a végén már csak a vállam vonogattam. Úgy döntöttem nem érdekel, aki nekem fontos az ott lesz (szüleim, tesóm, meg a legjobb barátok).

A szar időn meg ne szomorkodj, nekünk a polgárin végig esett, nem is tudtunk kint fotozkodni, de olyan képeink lettek, hogy mindenki elájult tőlük. (Szuper fotósunk volt). Azt mondják akinek esik az esküvőjén, az gazdag lesz. Mi még várunk rá. :D

Ja és az étteremmel beszélj, hogy legalább a kaját ne kelljen kifizetni, hiszen még nem vásároltak be rá, és nem lett még megfőzve. Biztos kötöttetek szerződést, nem tudom abban mi áll, de próbálj rájuk kicsit hatni, valamennyit mindig lehet alkudni.

2012. aug. 26. 18:33
 12/12 anonim ***** válasza:

Most hévégére 2 hete még vihart mondtak,ehhez képest 40fok volt,örülünk a légkondinak.Bármi lehet még 2 hét alatt.

Barátokat gondold végig,töltsd fel a helyeket.

Kocsi nem a te dolgod,menjenek busszal.

Apukád meg ilyen,ez van.

Nekünk a szülők tették majdnem tönkre,egyik szülőpár patáliát csapott,örömanyák túl akarták egymást licitálni,stb stb.

2012. aug. 27. 09:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!