Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kevés a násznép az esküvőnkre? Körülbelül 50 főre gondoltunk a párommal.Ebben a család barátok már benne vannak.Kicsit hülyén érzem magam, hogy mindenki világra szóló lakodalmat tervez.Nekünk meg ez a szám is éphogy ,összejött.
Elkezdtük tervezni az esküvőnket és azt vettük észre, hogy a 80- 100 fős lagzi számít közepes nagyságúnak a legtöbb helyszín 100-150 fővel kalkulál.
Igazábóp azért is érint risszul mert egy elég kőzeli baŕatnőm is eltávolodott tőlem, olyan mintha nem is örülne nekünk.
Nagyon furcsa helyszíneken járhattál, mert a legtöbb étterem nem kalkulál, hanem van egy max. befogadóképesség és azalatt bármennyien lehettek.
Az 50 fő teljesen korrekt létszám, mi 60-an voltunk.
De nehogy még a vendégek létszámában is külső elvárásokhoz akarj igazodni! Akkor menj ki az utcára egy táblával, hogy aki akar egy jó lakodalomban enni-inni-mulatni X napon Y étteremben, az jelentkezzen nálad. Így össze lehet szedni 100-150 embert, ha nagyon akarsz. :-)))
Jaj, en megyek szivesen lagzira, ha megfogadod, amit az otos ir, utoljara ket eve voltam :DDD
Egyebkent mi is nehezen tudnank szerintem 50 fot is osszekaparni. Paromnak nincs nagy csaladja, helyette van jo par haverja. Nalam picit tobb a rokon, de nem olyan sok, olyanokat nem hivnek meg, akikkel 10 eve nem is beszeltem.
50 fős esküvőnk volt tavaly, nagyon klassz volt! Pont elegen voltunk, pont jól elfértünk az étterem fedett teraszán, nagyon jó volt a hangulat. Azon kívül, hogy manapság már ezzel a létszámmal is több milliós költség az esküvő.
Nem tart mindenki több száz főset, én nem is szerettem volna. Nincs is ennyi rokonom:) és nem szerettem volna pl általános iskolai barátnőimet meg kollégákat családostól. Az ünnepelt velünk, aki igazán fontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!