Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tartottál az életben, mikor ÖSSZEJÖTTÉL a pároddal?
Szüleimnél laktam és fősulira jártam, nem dolgoztam semmit így anyagilag sem tartottam sehol.
Lassan 7 éve vagyunk együtt. Van szakmám, van munkám, házasok vagyunk és épp készülünk saját házat venni.
25/N
Egyetemista voltam, akárcsak ő. Volt ösztöndíjam, suli mellett dolgoztam, de ennyi. Otthon éltem, ahogy ő is.
Egyetem után nem sikerült mindkettőnknek egyből elhelyezkedni, ezért kivártunk.
Összesen 9 év telt el, ma már házasok vagyunk és az első gyerekünket várjuk.
31F és 30N
1. Vagyok
Mindenki leírta, így megteszem én is:
Azóta házasok vagyunk, saját lakással( sajonos örökség) most váltok munkát, így 2 év múlva tervezünk babát, addigra családi házra is meglesz a keret.
Jelenlenpg van autónk, motorunk, és biciklijeink( ;) drágábbak mint az autó: s ezért soroltam ide)
27-28 évesek vagyunk
28 eves voltam, ket hete koltozott el a volt ferjem mert kiraktam, a barataimmal eltem, volt egy tingli-tangli munkam,:-)
Ma mar hazasok vagyunk, haz, auto, jol fizeto munka, magas pozicio de azert tokjo nosztalgiaval gondolni a huszas eveim vegere:-))))
33/N, 44/F
Egyetemre jártunk, kollégiumban ill. otthon laktunk. Volt ösztöndíjunk, dolgoztunk is a tanulás mellett, Esküvő után családos koliba költöztünk, oda érkezett két gyerekünk. Otthonról is kaptunk időnként támogatást, főleg kaját, néha ruhát, egyebeket a babáknak. Kicsi önkormányzati lakást örököltem a nagyszüleimtől, innen indultunk.
Most 3 gyerekünk van, több mint rendben vagyunk anyagilag, a két nagyobb egyetemre jár.
Nyelvszakos tanári diplomám van, nyelviskolában tanítottam. Gyakorlatilag semmim nem volt, egy lakást leszámítva, de az is csak félig meddig, mert a tulajdonlapon nem én szereplek, nem adhatom el, csak én lettem megjelölve kizárólagos a örökösének. Most megyek nemsokára a párom után külföldre, szó szerint egy szál bőrönddel.
29 N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!