Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hol tartottál az életben,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol tartottál az életben, mikor ÖSSZEJÖTTÉL a pároddal?

Figyelt kérdés
Mid volt, mit dolgoztál, mit tanultál, hogy álltál anyagilag?

2015. márc. 22. 12:51
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
36%
Szüleim cégénél dolgoztam gépészmérnökként. 24 voltam amikor megismerkedtem a párommal. Az egyik beszállító cég tulajdonosa, szóval munkánk miatt ismerkedtünk meg. Addigra saját lakásom volt 2 szobás panel + autó. 25 évesen vettem át a szüleimtől teljesen a cég irányítását. Így még abban az évben össze is költöztünk mert a sok munka miatt nem lett volna túl sok időm találkozgatni. 26 voltam amikor elkezdtük a saját házunk építését. Utána eljegyzés majd esküvő. Ma már 28 éves vagyok van egy féléves babánk. A férjem pedig 30 éves.
2015. márc. 25. 17:30
 22/26 anonim ***** válasza:
egyetemre jártam, volt kocsim, házam, szép kis betétkönyvem..anyuékkal laktam..ők fizettek mindent - bulikat, könyveket, benzint, biztosításom, ruháim és a többi. Segítettem apu vállalkozásában és gyakorlatilag ennyiben kimerült a munkatapasztalatom :-) A párom ( most már feleségem :-) szintén dettó annyi különbséggel, hogy már volt diplomája és néhány felsőfokú nyelvvizsgája..otthon lakott, volt lakása, kocsija és mindent a szülei fizettek neki is. Szóval alapból két saját lakással és két kocsival indultunk...mindketten nagyon-nagyon hálások vagyunk a szüleinknek.
2015. márc. 25. 17:36
 23/26 anonim ***** válasza:
100%
Kiváncsi lennék miert kellett lepontozni amiket leírtam..... Talán erre volt egy helyes válasz??
2015. márc. 25. 21:00
 24/26 anonim ***** válasza:

:D :D :D :D :D Hát volt honnan feljönni így visszagondolva.

Egyetemre jártam (bioszra jártam az egyetemen, akkor készültem a bsc-s diplomázásomra), kollégista voltam. A bevételeim elég kaotikusak voltak, 33ezer volt fixen (néha abból kellett kijönni 12ezres kolidíj mellett), de volt, hogy ez felugrott 80ra, amikor egyszerre több ösztöndíj jött. Nyáron otthon laktam.

Birtokolni nem birtokoltam túl sok dolgot, volt egy "ősrégi" laptopom. (A kijelzője csak akkor működött, ha úgy akarta, hiányoztak gombok róla, amik kiestek a billentyűzetből.)

A vőlegényem hasonló cipőben volt akkoriban, más szakon, de ugyanazon az évfolyamon tanult, 3. éve. Volt egy bicaja, egy laptopja és azt hiszem egy Canon 400D fényképezőgépe 2 alap objektívvel. Munkája nem volt (néha a HÖKnek fotózott) és nem tanult akkor éppen úgy, hogy túl sok ösztöndíjat kapjon, ő otthon lakott.

Diákmunkát elvétve vállaltunk csak, a kapcsolatunk elején viszont volt, hogy együtt is dolgoztunk, pl. fesztiválon takarítottunk. Azt a melót most is bevállalnám ugyanannyi fizetésért. :D

Azóta csak 5 év telt el, de elkezdtünk dolgozni 2 éve, szakmában kaptam munkát, esküvőre és közös lakásra gyűjtünk. Van egy közös autónk, együtt élünk egy még nem saját lakásban, de együtt újítottuk fel 1 millából és ezt szeretnénk fél év múlva megvenni.

Megvolt a varázsa a régi időknek, amikor még kijöttem a 33ezremből (néha zsemlén élve :D :D ), annyi meleg vizet fogyasztottam, amennyit akartam, nem fizettem számlákat, otthonról kaptam kaját, nem kellett a pénz miatt ennyire aggódnom, mint most, hogy jóval többet kell beosztani. :D

2015. márc. 27. 09:21
 25/26 anonim ***** válasza:
Érdekelne a lepontozás, hazudjak, hogy mi volt? Vagy miért?
2015. márc. 28. 10:18
 26/26 anonim ***** válasza:
Az érettségire készültem, pont annyi spórolt pénzem volt, hogy a szalagavatóra meghívjam és tudjak neki pár fényképet csináltatni.
2015. nov. 18. 12:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!