Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tartottál az életben, mikor ÖSSZEJÖTTÉL a pároddal?
:D :D :D :D :D Hát volt honnan feljönni így visszagondolva.
Egyetemre jártam (bioszra jártam az egyetemen, akkor készültem a bsc-s diplomázásomra), kollégista voltam. A bevételeim elég kaotikusak voltak, 33ezer volt fixen (néha abból kellett kijönni 12ezres kolidíj mellett), de volt, hogy ez felugrott 80ra, amikor egyszerre több ösztöndíj jött. Nyáron otthon laktam.
Birtokolni nem birtokoltam túl sok dolgot, volt egy "ősrégi" laptopom. (A kijelzője csak akkor működött, ha úgy akarta, hiányoztak gombok róla, amik kiestek a billentyűzetből.)
A vőlegényem hasonló cipőben volt akkoriban, más szakon, de ugyanazon az évfolyamon tanult, 3. éve. Volt egy bicaja, egy laptopja és azt hiszem egy Canon 400D fényképezőgépe 2 alap objektívvel. Munkája nem volt (néha a HÖKnek fotózott) és nem tanult akkor éppen úgy, hogy túl sok ösztöndíjat kapjon, ő otthon lakott.
Diákmunkát elvétve vállaltunk csak, a kapcsolatunk elején viszont volt, hogy együtt is dolgoztunk, pl. fesztiválon takarítottunk. Azt a melót most is bevállalnám ugyanannyi fizetésért. :D
Azóta csak 5 év telt el, de elkezdtünk dolgozni 2 éve, szakmában kaptam munkát, esküvőre és közös lakásra gyűjtünk. Van egy közös autónk, együtt élünk egy még nem saját lakásban, de együtt újítottuk fel 1 millából és ezt szeretnénk fél év múlva megvenni.
Megvolt a varázsa a régi időknek, amikor még kijöttem a 33ezremből (néha zsemlén élve :D :D ), annyi meleg vizet fogyasztottam, amennyit akartam, nem fizettem számlákat, otthonról kaptam kaját, nem kellett a pénz miatt ennyire aggódnom, mint most, hogy jóval többet kell beosztani. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!