Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hol tartottál az életben,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol tartottál az életben, mikor ÖSSZEJÖTTÉL a pároddal?

Figyelt kérdés
Mid volt, mit dolgoztál, mit tanultál, hogy álltál anyagilag?

2015. márc. 22. 12:51
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
29%

Én 21 voltam, fősulira jártam, emiatt hétközben albérletben laktam lakótársakkal egy másik városban, a szüleim tartottak el nagyrészt. Bár vállaltam angol korrepetálás gyerekeknek, így valami pénzem nekem is volt, de ez csak arra volt elég, hogy anyuéknak kevesebbet kellett adni hetente kajára. Semmim nem volt, a lakbéremet is a szüleim fizették. A férjem (akkor még párom) otthon lakott, de már dolgozott, ő 20 éves volt, neki se volt semmije.

Most én 27 vagyok, ő 26, másfél éve házasok vagyunk és az első babánkkal vagyok terhes :) Van munkánk, lakásunk (pontosabban nem a miénk, hanem a szüleimé, volt nekik még egy, amit nem használnak, így mi használjuk), elég jól élünk, legalábbis nincsenek anyagi gondjaink és tudunk félretenni is.

2015. márc. 22. 19:09
 12/26 anonim ***** válasza:

Főiskolára jártam levelezőn, hétköznap dolgoztam (akkor még) és a szüleimmel laktam. Párom akkortájt költözött albérletbe, két helyen dolgozott egyszerre. Odaköltöztem hozzá, hogy együtt fizessük az albérletet, de nem sokkal később én elveszítettem a munkámat, ő pedig összeveszett a főnökével és kilépett. Mivel nem volt mit veszítenünk, külföldre költöztünk. Teljesen a 0-ról kezdtünk itt mindent, nem volt se pénz, se ismeretség, még a városban sem jártunk előtte. De kint ragadtunk, mert nagyon akartuk, azóta már összegyűjtöttük egy 100 fős lagzira a pénzt, amit otthon tartottunk meg, esküvő után visszajöttünk, most lakásra gyűjtünk, és próbálunk karriert is építeni, ahogy kezdünk belejönni a nyelvbe. 2-3 év múlva szeretnénk majd gyereket is.

28n - 27f

2015. márc. 23. 01:16
 13/26 anonim ***** válasza:
52%
Egyetemen évfolyamtársak voltunk,és ìgy ismerkedtünk meg.A diplomát most kaptuk nemrég, a párom már dolgozik, ém még állást keresek, az esküvöt még csak tervezgetjük.
2015. márc. 23. 07:52
 14/26 anonim ***** válasza:
36%
Dolgoztam egy multinál 22 évesen. Otthon laktam a szüleimmel. Azóta házasok vagyunk, van egy lakásunk, kocsink, nekem uj munkahelyem, ill lediplomaztam levelezon, most jon az első baba. :) nagyon boldog vagyok, szeretem a férjemet.
2015. márc. 24. 17:47
 15/26 anonim ***** válasza:
68%

Otthon éltem a szüleimmel, 17 éves voltam. Következő évben érettségiztünk mindketten (ő egy évvel nagyobb).

Azóta én pszichológus lettem, ő orvos. Anyagilag egyelőre még sehogy sem állunk, albérletben élünk, a képzésekre annyi pénz megy el, hogy néha hó végén csak a zsíros kenyér marad :(

De nem panaszkodok, imádom a munkámat, idén házasodunk össze.

kicsit eltértem a tárgytól, bocs :D

2015. márc. 24. 18:24
 16/26 anonim ***** válasza:
35%
Volt egy házam,lakásom, autóm, megtakarításom, jó, munkahelyem, férjem. Ezekből a férj már nincs meg, lecseréltem.
2015. márc. 24. 20:18
 17/26 anonim ***** válasza:
Kb 24 voltam, otthon laktam, kb 50 ezret kerestem egy hónapban, már nem tanultam.
2015. márc. 24. 20:22
 18/26 anonim ***** válasza:
52%
25 voltam, HR-es voltam, volt egy diplomám, nyelvvizsgám, meg ami kell. Nem álltam jól anyagilag, de volt egy autóm és eltartottam magam.
2015. márc. 24. 21:49
 19/26 anonim ***** válasza:
52%
21 éves voltam, egyetemre jártam egy másik városba. Olyan volt az órarendem, hogy gyakorlatilag lehetetlen lett volna diákmunkát találnom azzal az időbeosztással, így anyukámék tartottak el. Rá fél évre végeztem a sulival, és amint lett munkám összeköltöztünk a párommal, azaz én költöztem hozzá, mert szülői segítséggel neki már volt egy lakása. Most 25 vagyok, és nyáron házasodunk. :)
2015. márc. 25. 08:03
 20/26 anonim ***** válasza:
52%

24 éves voltam amikor összejöttünk a férjemmel. Ő még be sem töltötte akkor a 21-et. Mindketten otthon éltünk anyukával, testvérrel. Iskolába jártunk, tanultunk. Mindkettőnknek 1 éve volt hátra.

Azóta majdnem 5 év telt el. Ez idő alatt volt eljegyzés, suli befejezése, álláskeresés, összeköltözés, esküvő. Végül egyikünk sem a saját szakmájában helyezkedett el, de dolgozunk, szeretjük a munkánkat, és biztos, amennyire az lehet a mai világban. Házasok vagyunk majdnem 3,5 éve, van 3 kutya is:). Megvan mindenünk.

2015. márc. 25. 16:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!