Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mennyire érdemes épp az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire érdemes épp az öltönyön spórolni, ha muszáj lefaragni a költségeket az esküvőre?

Figyelt kérdés

A vőlegényemnek van 1 db fekete C&A-s öltönye, ha ebben jön, azt vajon megbánjuk-e később?

Valami minőségi angol öltönyt vizionáltunk eredetileg, de csináltatás nem jöhet szóba, a bérlés költségeiről még nem tájékozódtunk, de egyértelműen ezen lehetne spórolni, csak azt nem tudom, érdemes-e.

2022. dec. 12. 10:33
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Mi is minimalista esküvőt tartunk, így nem egy apró százaléka a költségnek az öltöny. 40-50 vendég lesz, nem lesz tánc sem. Az én ruhám új lesz, de nem flancos abroncsok hercegnő ruha lesz. Combig érőt szeretnék, még keresem a tökéletest.
2022. dec. 13. 20:29
 12/17 anonim ***** válasza:
91%
Én ezt akkor sem tartom fairnek. Neked jár az új ruha, akkor is ha nem hercegnős, de neki nem? Holott ugyanúgy ő is résztvevője az esküvőnek, sőt, főszereplője rajtad kívül. Én máson spórolnék inkább.
2022. dec. 13. 20:33
 13/17 Noren1989 ***** válasza:
100%
Én a 40-50 vendéget sokallom...így, hogy sikerült némi infót is adni a kérdésed mellé.
2022. dec. 13. 20:57
 14/17 anonim ***** válasza:
86%
Öltönyt kompletten a piacon vettük 60ból megvolt 2 inggel, nyakkendővel. A képekről nem mondja meg senki, szerintem a bulin se azt nézik. Plusz ki tudja használni más alkalomra.
2022. dec. 13. 23:54
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

40-50 vendég az nem minimalista esküvő.

Az is számít, hogy milyen szintű és hol lesz a vacsora. Ezen lehet a legtöbbet spórolni.

2022. dec. 14. 07:18
 16/17 A kérdező kommentje:

Jó, akkor lesz új öltöny.

De amúgy ez nem az én diktatúrám volt, hogy én úgy döntöttem, azon spórolunk, vagy ilyesmi. Csak mert néhány válasz ezt sugallta...

2022. dec. 14. 08:17
 17/17 anonim ***** válasza:
13%

Fotóson is lehet spórolni, ha egy rokon fotózza végig a ceremóniát és mindent.

Zenekaron úgy tudsz spórolni, ha nem is hívsz és CD-ről megy a zene.

Sminkesen is tudsz spórolni, ha te sminkeled magad.

Éttermen/ helyszínen úgy, hogy kérsz vagy 20 helyről árajánlatot. Általában akkor engednek jobban az árból, ha nem szombati napon tartod.

A virággal meg úgy lehet spórolni, ha nem mondod meg a virágosnak, hogy esküvői csokor lesz, hanem azt mondod születésnapra lesz.

Tortát is lehet olcsóbb helyről rendelni, ha megnézel vagy 15 cukrászdát.

2022. dec. 14. 12:01
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!