Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire érdemes épp az öltönyön spórolni, ha muszáj lefaragni a költségeket az esküvőre?
A vőlegényemnek van 1 db fekete C&A-s öltönye, ha ebben jön, azt vajon megbánjuk-e később?
Valami minőségi angol öltönyt vizionáltunk eredetileg, de csináltatás nem jöhet szóba, a bérlés költségeiről még nem tájékozódtunk, de egyértelműen ezen lehetne spórolni, csak azt nem tudom, érdemes-e.
40-50 vendég az nem minimalista esküvő.
Az is számít, hogy milyen szintű és hol lesz a vacsora. Ezen lehet a legtöbbet spórolni.
Jó, akkor lesz új öltöny.
De amúgy ez nem az én diktatúrám volt, hogy én úgy döntöttem, azon spórolunk, vagy ilyesmi. Csak mert néhány válasz ezt sugallta...
Fotóson is lehet spórolni, ha egy rokon fotózza végig a ceremóniát és mindent.
Zenekaron úgy tudsz spórolni, ha nem is hívsz és CD-ről megy a zene.
Sminkesen is tudsz spórolni, ha te sminkeled magad.
Éttermen/ helyszínen úgy, hogy kérsz vagy 20 helyről árajánlatot. Általában akkor engednek jobban az árból, ha nem szombati napon tartod.
A virággal meg úgy lehet spórolni, ha nem mondod meg a virágosnak, hogy esküvői csokor lesz, hanem azt mondod születésnapra lesz.
Tortát is lehet olcsóbb helyről rendelni, ha megnézel vagy 15 cukrászdát.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!