Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mennyire érdemes épp az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire érdemes épp az öltönyön spórolni, ha muszáj lefaragni a költségeket az esküvőre?

Figyelt kérdés

A vőlegényemnek van 1 db fekete C&A-s öltönye, ha ebben jön, azt vajon megbánjuk-e később?

Valami minőségi angol öltönyt vizionáltunk eredetileg, de csináltatás nem jöhet szóba, a bérlés költségeiről még nem tájékozódtunk, de egyértelműen ezen lehetne spórolni, csak azt nem tudom, érdemes-e.

2022. dec. 12. 10:33
1 2
 1/17 Noren1989 ***** válasza:
98%
Ez, meg a te ruhàd. Utàna el kell gondolkozni a meghívottak listàjàn és azon, h igazàból egy jóval kisebb hely is jó lenne a lagzira.
2022. dec. 12. 10:40
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Na, a férjem úgy döntött, hogy ő nem vesz új öltönyt az esküvőnkre. Elvitte tisztítóba és annyi. Fekete öltöny, fehér ing és nyakkendő. Anno vette a Mr Salesben. Nem volt olcsó. Teljesen jó volt neki, nem bánta meg, nekem meg tök mindegy volt, hogy most a 2x viselt öltönyét veszi fel, vagy vesz egy újat.
2022. dec. 12. 10:53
 3/17 anonim ***** válasza:
6%
talán nem ll juniort kéne felkérned. elég volna pumped gabo feszítő dance is.
2022. dec. 12. 10:55
 4/17 anonim ***** válasza:
78%
Ez csak akkor fair szerintem ha te is egy régi C&A-s ruhában leszel. Ja, gondolom, nem. Nálunk a férjem ragaszkodott az új öltönyhöz, mert ha nekem lehet szép új ruhám, akkor neki is. És tök igaza volt.
2022. dec. 12. 10:57
 5/17 anonim ***** válasza:
97%

Attól is függ, azt az öltönyt ki tudná-e használni később.

Egyébként ez kis tétel. Sokkal inkább lehetne spórolni a vacsora költségén, a helyszínen, a zenekaron stb.

2022. dec. 12. 11:12
 6/17 anonim ***** válasza:
39%
Inkább basszatok ki két főt a násznépből, a fogyasztásuk kb annyi, mint az öltöny ára.
2022. dec. 12. 12:21
 7/17 anonim ***** válasza:
77%

Hát, mi a ruhákon is bőven spóroltunk, mert kis költségvetésű esküvőt akartunk és igényünk sem volt extra ruhákra, főleg nem olyanra, amit soha máskor nem használnánk. Mi nagyon nem bántuk meg, hogy így cirka 150-200e forinttal több maradt a zsebünkben.

De egy nagy esküvőnél én ezerszer inkább más dolgokon spórolnék: kevesebb dekor és/vagy az is szezonális virágokból, mert az jóval olcsóbb és sok esetben meg lehet rajta spórolni az öltöny, vagy legalább annak egy részének az árát. Kihúzni pár felesleges vendéget, akik csak azért lennének meghívva, mert így illik. Egy olcsóbb menyasszonyi ruha, hogy a vőlegénynek is jusson egy új öltöny, még ha nem is annyira fullextrás, mint eredetileg tervezve volt. De kismillió dolgot el lehet hagyni/olcsóbb verziót lehet keresni, nem feltétlenül a vőlegény öltönyén kell spórolni.

2022. dec. 12. 12:40
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

Nyugodtan. A férjem anno ki volt flancolva: három részes öltöny, vőlegénynyakkendővel, stb. Senkinek fel sem tűnt, azóta meg csak porosodik.

Másrészről nekem fura, hogy egy esküvőnyi költség közül miért pont ezen a pár tízezer forintos valamin kell spórolni, miért nem valami nagyobból faragjátok le. De ezt már írták mások is, nem ismétlem meg. De azért megnézném én azt a költségvetést.

2022. dec. 12. 14:00
 9/17 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem belefér, amennyiben jó áll rajta és megfelelő a szabása. Mert igen, öltönynél is vannak kritériumok (pl. ujjhossz, nadrághossz, stb.)
2022. dec. 13. 09:50
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

Egyrészt nem a ruhán múlik a nap hangulata vagy a házasság sikere. Másrészt ha ezen akartok spórolni, akkor illik egységesen mindkettőtök ruhájából lefaragni, mert nem fair, ha neked megvan a hercegnős holmi, neki pedig egy használt öltöny marad.

Harmadrészt annyi más tételen lehet pénzt fogni, például saját készítésű díszítés, névkártyák, nincs köszönő ajándék, pia a nagykerből az éttermi menü része helyett, stb.

2022. dec. 13. 14:28
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!