Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek az alkoholmentes esküvőről?
Nekem személyszerint kicsit fura, hogy miért engem "büntetnek" meg akarnak megnevelni csak azért mert valaki apja nem ismer mértéket.
De ezt a véleményt megtartanám magamnak, mindenki olyan esküvőt szervez magának amilyet akar.
21.
Ilyen erővel a kristály-meth és a heroin sem bűnös, csak az ember aki fogyasztja - tehát legyen csak elérhető. A hatása kb. hasonlóan negatív a szervezetre mint az alkohol - csak gyorsabb - így az egyik tiltása, a másik engedése álságos dolog.
Bár nem, nem álságos, hanem kimondva-kimondatlanul betilthatatlan a Szent Alkohol, a népek modern ópiuma.
"Ilyen erővel a kristály-meth és a heroin sem bűnös, csak az ember aki fogyasztja"
Öhm, ez pontosan így van. Nekem legalábbis még sose próbálta a vénámba erőszakolni magát az a huncut kis herka.
Ezek élettelen szerek, az ember DÖNT úgy, hogy fogyasztja-e vagy sem.
24.
De hogy zárod ki egy eseményről azokat akik piásak? Egyszerűbb magát a piát kizárni, mint egyesével átnézni, hogy ki alkoholista és ki nem. Főleg, hogy senki nem fogja beismerni, amíg nincs nagy baj, aki legurít napi 16 sört + kísérők, az is állítja, hogy "ő nem iszik sokat". Ezek után hogy szűröd ki őket?
A drogosokon legalább látszik, hogy függők, könnyű őket kirekeszteni. De sok alkesz viszonylag hosszan megbújik a jótékony félhomályban. És már rég késő, ha éppen lehányta a menyasszonyt, összeverekedett a vőlegénnyel vagy ilyesmi.
Ha alaposan megfigyeled, akkor észreveheted az idézőjelet, ami a szó elé és után írtam. ;)
" hogy zárod ki egy eseményről azokat akik piásak? "
Hát nyilván nem idegeneket hívnék az esküvőmre. Ha pista báról tudom hogy mindig sokat iszik és baromállat lesz akkor természetesen nem hívom meg.
Egyébként tévedsz, a drogosokon se mindig látszik hogy azok. Ne sztereotípiák alapján lásd a világot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!