Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan adnád elő és írnád meg a meghívót, ha te úgymond alkoholmentes esküvőt szeretnél?
Egyébként sem akarunk tipikus magyar mulatós lagzit, amiken eddig voltam - modern zenéket szeretnénk (nem party zenéket sem, hanem a kettő között), max 30 fő és nem kell vőfély és játékok. Csak a család, barátok és finom vacsora, sütemény, jó beszélgetés és táncolgatás.
És persze azt, hogy ne igyák magukat a sárga földig... Amit most hogyan hoz fel az ember? Tudom, ha lesz alkohol, akkor nem tudják megállni, hogy ne igyanak rengeteget egyesek a családból( pl apósom minden munkahelyi bulijáról is taccs részegen ér haza és meséli hogy éppen kivel verekedett majdnem össze...). Nekünk pedig párommal alapból nem fontos az alkohol, a lényeg a házasságunk ünneplése lenne.
Arra gondoltunk, hogy koccintunk egy jófajta pálinkával a vacsoránál és adunk egy pohár bort mindenkinek a süteményezéshez és ennyi. Ezt a meghívóra kellene írni vagy csak szóban vázoljam fel? Nem akarom, hogy ott érje őket a meglepetés.
Ti hogy tennétek/tettetek a helyünkben?
Így írd a meghívót!
Nehogy már ez ezért mehetőzni kelljen.
Ez a ti ünnepelték, ne hányják meg odítozzák össze!
Nálunk volt pia, de alig fogyott. A két örömapa kifejezetten keveset ivott, az egyik szinte egyáltalán nem. A vendégek is elvoltak kevés piával, hajnalban még a medencézés is rendben ment.
Ez szerintem a példa miatt alakult így. Mutassatok példát!
Nwm lenne egyszerűbb apósoddal komolyen elbeszélgetni erről?
Most nem azért de full tré, hogy ez végett senki ne igyon. Van aki biztod szeretne.
Szerintem full forintb...ónak tűnnétek.
Nem csak miatta szeretnénk ezt, párom nagybátyja is imád inni... Egyszerűen gyűlölöm az alkoholt, nem szeretem ha sokat isznak körülöttem, apám is alkesz volt, ami miatt pokol volt a gyerekkorom. Apósom tavaly volt keresztfia lagziján és úgy összevesztek sógorával, hogy azóta se szóltak egymáshoz, nem találkoztak - semmi. Egyszerűen nem képesek mértéket tartani.
Barátnőim, anyum nem isznak, testvéreim megértenék a kérésem, apám se iszik már szerencsére (az én részemről így 10en lennének, párom felől max 15en). Egyedül ők ketten azok, akikről ezer biztosra tudom, hogy nehezményeznék az alkoholmentességet.
Azt pedig nem tudom mit jelent a "forintb...ó", de nem a pénz miatt lenne ez a "szabály".
#5, nekem te tűnsz full alkesznak.
Nem bírsz ki egy vacsorát sem ásványízzel?
Ha még pénzzel akarsz villogni (bár a kérdező nem) vegyél bio céklalét, vagy gránátalma dzsúzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!