Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet csinálni egy alkoholmentes esküvőn?
Sok helyen úgy hívják, hogy felnőtt esküvő!
Én voltam ilyenen, tele van játékkal, irtó szórakoztató, sokkal jobb mint este 9 órakor már kidőlt, rókázó vendégeket nézni.
Elég gáz, el sem mennék.
Most nem az hogy hányásig issza magát az ember, de valamennyi alkohol kell a hangulathoz.
Eldöntheted, ihatasz ha akasz.
Kimész a kisboltba/benzinkútra, és viszel, iszol.
Mint írtam voltam ilyenen, volt vendég aki kimet piálni (klikkesedtek és 10 órakor nyomták a szunyát a széken
Másik 80 ember meg játszot, mi nagyon élveztük a párommal!
Azért az a válaszoló se semmi, akinek kell az alkohol a hangulathoz :D Jó unalmas ember lehetsz öregem.
Valóban szokott lenni valamennyi pia, de ez az ő esküvőjük, nem a tiéd. Nincs jogod beleszólni. Ha meg ennyire nem tetszik, miért nem mondod le? Mondd le te is, és nem kell akkor agonizálnod. Nekem ez nem is a pia miatt lenne kellemetlen, hanem amiatt, hogy senkit se ismerek.
Amúgy szerintem ne is akarj ismerkedni piásan, nincs kiábrándítóbb annál - számtalan esküvőn voltam, nem győztem a sok barmot elküldeni, illetve mindig volt balhé, gondolom emiatt sincs náluk, vagy ezen spóroltak esetleg, tök mindegy. Nem a vendég feladata ebbe beleszólni. De mondom, mondd le, vagy maradj csak az esküvőn, a lakodalmon meg nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!