Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alkoholmentes lagzi sikerülhet jól?
Én azt az elvet vallom, hogy intelligens ember alkohol nélkül is jól tudja magát érezni.
Én nem fogyasztok alkoholt, párom nagyon mértékkel. Illetve az én esetemben komoly családi oka is van.
Ez az elgondolás okozhat akkora gondot egy lagzin, hogy valaki panaszkodjon miatta?
Ti két ember vagytok a sok közül.
Én a többségnek kedveznék hiába szervezem én.
Én még alkohol mentes lakodalomról nem hallottam.
Az ünneplés része, főleg ebbe az országban.
Hát, én tudok kulturáltan szórakozni ital nélkül is. Viszont egy lagzin ellent mond a kultúrának. Meg van pár rokonom, akit józanul nem lehet elviselni. Szóval...
A te esküvőd, a te döntésed. Viszont szerintem nehezen lesz jó nagy buli pia nélkül. De persze ruf lenni ha olyan a társaság
Tiszta szégyen, hogy ez az elvárás.
Egyszer régen én is feltettem ezt a kérdést, és ezeknél még csúnyább válaszokat kaptam, hogy hogy képzelem.
Szerintem a társaságon múlik, ha esetleg az az ok, h egy rokon gyógyult alkoholista, azt inteligens embereknek meg lehet magyarázni.
Nekem amúgy fel se tűnne.
Mi egyáltalán nem iszunk alkoholt a feleségemmel, mégis rendelhetett piát, aki akart.
Kizárólag szènsavmentes ásványvizet ittunk az asszonnyal, mások üdítőt, sört, rövidet, stb.
Egyszer voltam vegán pár lagziján.
Hús nem volt, csak egy kis köret, némi süteménnyel. Több száz emberre.
Én még időben észbe kaptam, fél tányérnyi köretet és pár süteményt magamhoz vettem.
Mire rájött a társaság, hogy csak ennyi lesz, lerohanták a központi kajás asztalt, ès volt akinek szinte semmi sem jutott.
Olyan 20:00 óra körül, sok más emberrel elköszöntünk tőlük, hazamentem, és jó bekajáltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!