Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet csinálni egy alkoholmentes esküvőn?
Én jól tudom érezni magam alkohol nélkül is. Szóval ugyanazt csinálnám, mint egy bármilyen más esküvőn. Lehet, hogy a párnál valamelyik családtag miatt döntöttek így, nem tudhatod. Vagy ismerek olyat, akinek voltak kezdődő alkoholproblémái, de teljesen letette a piát, az ő esetében is el tudom képzelni, hogy alkoholmentes esküvőt tart. De ez az ő döntésük.
Amúgy kimész és veszel sört egy kisboltban aztán megiszod kint, ha annyira hiányzik.
Ugyanazt csinálod, amit sörrel a kezedben csinálnál, csak más itallal a kezedben.
Vagy nem értem, a "leszokott csúszni pár sör" általában maga a program, hogy ezt csinálod aktívan, hogy ülsz és iszod a sört?
"de valamennyi alkohol kell a hangulathoz"
Neked...
Mi voltunk ilyenen, egy ex-alkoholista rokonra való tekintettel éjfélig nem szolgáltak fel alkolholt. Végül a rokon előbb hazament, és aztán mégis.
Sokaknál volt a belső zsebben laposüveg....
Én szeretek bizonyos alkoholos italokat, tök szívesen iszogatok pl valami finom bort otthon hétvégi estéken, de ennek fényében is érthetetlen számomra, miért ne lehetne jól szórakozni alkohol nélkül...
Nyugodtan pontozzatok nullára, kb minden esküvőn isznak.
Ez az alkoholmentes esküvő valami sznob szokás lehet.
Gondolom fitness kaja van töltött káposzta helyett is, és a tortában is csak édesítő szer van. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!