Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Épp az ébenfekete Ladámmal tartottam hazafele alkoholmentes sört szürcsölgetve szívószállal. (wtf? Na lentebb jobban kiderül)
...amikor belegondoltam következő dologba: miért dobják el az emberek a szerelmet? Mármint, sokan inkább a lityi-lötyi "szerelmet" választják az elemésztő, felperzselő helyett. Az olyan helyett, amikor már azt sem tudod, hol áll a fejed, minden őrültséget megteszel, sírsz, ordítasz, levegőt alig kapsz, teljesen kikészülsz, megszűnik minden körülötted... És helyette ilyen lityi-lötyi hallgatunk egy kis zenét otthon, meg hátradőlünk a kanapén, aztán beszélgetünk minden hülyeségről típusút választják. Miért? Miért jobb "ez az út"? Miért kell félni a szenvedélytől, magától a "vad szerelemtől"? Miért ez a kis poshadt barátkozós-szerelmet értékelik többre? Nem tudom eldönteni.
(Igen, érintett vagyok az ügyben, engem azért küldtek el, mert az elsőt éltem meg valakivel, és ez a lánynak "túl sok volt", és inkább most lityilötyizik egy másik f*szival). Szóval szerintetek miért? Gyávaság? Gyengeség?
21:27 - Na ez gond. Pedig nem lenne szabad, szerintem. Mert ebből a fajtából is lehet lityilötyi, de nem lenne szabad így eldobni, szerintem. Ez olyan felelőtlenség. Lityilötyit az emberek 90%-ával össze lehet hozni...
21:29 - Ne aggódj, a rendszámot mindig leszedem, mielőtt útnak indulok.
nekem teccik a téma. :) meg az ahogy elgondolkoztál rajta.. respect :)
szerintem időnként van egy egy nagy szenvedély, és a köztes időszakokban, amikor az ember vágyik rá, vannk a nyugis kapcsolatok.. nekem eddíg kb 10 kapcsolatomból 2-3 volt olyan ami ilyen midnent felperzselő szenvedélyel járt.. midnegyik hamar végetért, de életem legszebb időszakai voltak. :) de én is a szenvedély híve vagyok.. :)
jújj csúnya fijú, szabálytalankodik, a kutyafáját! a szabályok azért vannak hogy ne tartsuk be! nem?
amúgymeg szerintem sokan félnek elkötelezni magukat, és megijednek amikor olyan kapcsolatba kerülnek ami talán olyan "igazi" lehet, amiben talán életed végéig boldog lehetsz. Mert ez valamilyen szinten felelősséggel jár, és érettség kell hozzá, a "lityilötyi"hez meg nem kell semmi felelősség, csak elvagy amíg neked jó...
igazad van ,amiket leírtál "minden őrültséget megteszel, sírsz, ordítasz, levegőt alig kapsz, teljesen kikészülsz, megszűnik minden körülötted"
na ezek közül velem sok minden volt szerelmemmel és igen sok ilyen lityi-lötyi kapcsolat van én is láttam már párat ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!