Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Épp az ébenfekete Ladámmal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Épp az ébenfekete Ladámmal tartottam hazafele alkoholmentes sört szürcsölgetve szívószállal. (wtf? Na lentebb jobban kiderül)

Figyelt kérdés

...amikor belegondoltam következő dologba: miért dobják el az emberek a szerelmet? Mármint, sokan inkább a lityi-lötyi "szerelmet" választják az elemésztő, felperzselő helyett. Az olyan helyett, amikor már azt sem tudod, hol áll a fejed, minden őrültséget megteszel, sírsz, ordítasz, levegőt alig kapsz, teljesen kikészülsz, megszűnik minden körülötted... És helyette ilyen lityi-lötyi hallgatunk egy kis zenét otthon, meg hátradőlünk a kanapén, aztán beszélgetünk minden hülyeségről típusút választják. Miért? Miért jobb "ez az út"? Miért kell félni a szenvedélytől, magától a "vad szerelemtől"? Miért ez a kis poshadt barátkozós-szerelmet értékelik többre? Nem tudom eldönteni.

(Igen, érintett vagyok az ügyben, engem azért küldtek el, mert az elsőt éltem meg valakivel, és ez a lánynak "túl sok volt", és inkább most lityilötyizik egy másik f*szival). Szóval szerintetek miért? Gyávaság? Gyengeség?

2009. dec. 15. 21:21
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

nők... meg ne próbald megérteni őket mert még a végén sikerül aztan "adieu monsieur épelme" ;)

viccet félretéve: mert félnek?

ui: nagy respekt a ladas képért, szinte latom magam előtt ahogy egy kihalt úton cirkalsz bele a naplementébe a hortobagyon :D

2009. dec. 16. 16:13
 12/19 anonim ***** válasza:

én épp a szenvedélyről álmodozom, de kerüli az életemet

mindenki szexel körülöttem csak én nem

2009. dec. 18. 13:48
 13/19 anonim ***** válasza:
Magasabbról nagyobbat lehet esni. Ha a szívszerelmed cseszi át az agyad, egy darabig tuti nem hevered ki.
2009. dec. 18. 14:28
 14/19 anonim ***** válasza:
Én sem értem ezt az emberekben, de nem is akarom, megvan róluk a véleményem, és kész. Én mindig a szenvedélyes, mindent elsöprő szerelmet választottam, került az akármibe :) Lehet, hogy idővel kihűlt (mert persze volt rá példa, nem is egyszer), de az a pillanat, óra, hét, nap, hónap, stb., mikor fellángolt és égett, mindent megért. Most is épp "ég" 1 hónapja, nem érdekel, hogy 250km-re lakik tőlem, nem érdekel, hogy a szüleimnek nem tetszik, ha Róla van szó se kép, se hang... :)(L)
2009. dec. 18. 14:48
 15/19 anonim ***** válasza:

eleve úgy gondolom h ez a szöveg h "túl sok volt" csak duma,soha nem is akart tőled semmit csak bejött neki h mész utána!

Hidd el ha rásza*rsz a fejére,meg szembeköpöd meg stb hamarabb szóba fog veled állni

2009. dec. 18. 14:49
 16/19 anonim ***** válasza:

A szenvedélyes kapcsolat alatt vad szexet, drogos éjszakákat, tányértörést, üvöltözést, és nagy kibéküléseket értesz? Akik szenvedélyesen szeretik egymást azok nem néznek filmet összebújva?

Nekem is az a tapasztalatom, hogy a szenvedély sok negatív dolgot is magában hordoz, és az a végén romba dönt mindent, és a sok jó mellett sok a fájdalom is. Épp ezért inkább már vágyom egy nyugodt kapcsolatra, ahol nem kell azon parázni, hogy mikor lesz már megint tányértörés

2009. dec. 18. 16:21
 17/19 anonim ***** válasza:
Mit értesz szerelem alatt? Mi ennek a szerelemnek a tárgya? Talán, ha kifejted, lehet rá válaszolni.
2009. dec. 18. 17:05
 18/19 anonim ***** válasza:

Szenvedélyes, vad stabil kapcsolat vagy nem stabil? Nekem is volt ilyen, szenvedélyes vad, de megbecsülés nem volt:( pdig fülig szerelmes voltam de átpártoltam egy nyugisabb sráchoz aki romantikus megértő stabil és értékel, megbecsüli azt amit kap és nemutolsó sorban szeret.

Ez biológia:) : fajfenntartás.a nőkbe van kódolva h olyannal kezdjenek aki családi háttért tud teremteni.

És ha már lada akkor reklám:P www.ladatalalkozo.hu remélem ismered az oldalt:) ha nem akkor épp itt az ideje h megismerd:)

2009. dec. 18. 17:08
 19/19 anonim ***** válasza:
Azért, mert nem mindenki a szenvedélyes szerelemre vágyik vagy ettől még tud boldog lenni. Nem biztos, hogy a szenvedélyes szerelem lesz a tartós. Ami a te esetedben történt, mármint az elhagyás, az nemcsak ennek tudható be. Valaki, ha szeret valakit, akkor nem fogja azért elhagyni, mert "vadul", szenvedéllyel szereti. Rá lehet fogni más dolgokat...de egyszerre csak egyet lehet szeretni és nem hiszem, hogy ezzel volt baja.
2009. dec. 18. 18:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!