Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hogyan adnád elő és írnád meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan adnád elő és írnád meg a meghívót, ha te úgymond alkoholmentes esküvőt szeretnél?

Figyelt kérdés

Egyébként sem akarunk tipikus magyar mulatós lagzit, amiken eddig voltam - modern zenéket szeretnénk (nem party zenéket sem, hanem a kettő között), max 30 fő és nem kell vőfély és játékok. Csak a család, barátok és finom vacsora, sütemény, jó beszélgetés és táncolgatás.

És persze azt, hogy ne igyák magukat a sárga földig... Amit most hogyan hoz fel az ember? Tudom, ha lesz alkohol, akkor nem tudják megállni, hogy ne igyanak rengeteget egyesek a családból( pl apósom minden munkahelyi bulijáról is taccs részegen ér haza és meséli hogy éppen kivel verekedett majdnem össze...). Nekünk pedig párommal alapból nem fontos az alkohol, a lényeg a házasságunk ünneplése lenne.

Arra gondoltunk, hogy koccintunk egy jófajta pálinkával a vacsoránál és adunk egy pohár bort mindenkinek a süteményezéshez és ennyi. Ezt a meghívóra kellene írni vagy csak szóban vázoljam fel? Nem akarom, hogy ott érje őket a meglepetés.

Ti hogy tennétek/tettetek a helyünkben?

2021. dec. 10. 21:07
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
31%

Miért kéne ezt közölni???

Miattatok mennek oda, látni az örömötöket, együtt lenni....

Nekem az is fura hogy ez megfordult a fejedben.

Egyszerűen csak felejtsd el ezt az egészet. Többi adatot se írod rá a meghívóra vagy mondod el nekik szóban...

"Előre szólok, csak egy féle süti lesz"

... ????

Kit érdekel???

2021. dec. 11. 11:42
 12/15 anonim válasza:
15%
Hát jelezd mindenképpen előre mindenkinek. És ezt most nem rosszból írom de arra készülj fel hogy e miatt ha olyan nem is lesz hogy nem mennek el mert mégiscsak család, de hogy páran a kajálás után eltűnnek az fix. Ha maradnak is ne számíts túl nagy bulizásra. Engem hívnának egy alkoholmentes esküvőre lehet el sem mennék, de hogy nem maradnék túl sokáig az biztos.
2021. dec. 11. 19:01
 13/15 anonim ***** válasza:
13%
13as így látom. De vigyázz mert lealkeszoznak ezért. Közbe pedig esküvővel együtt jár szerintem, hogy aki szeretne alkoholt fogyasztani az tud is.
2021. dec. 11. 19:21
 14/15 anonim ***** válasza:
81%

Én partecédulán is egyre többször látom, hogy

Kérjük a koszorúk és a személyes részvétnyilvánítás mellőzését!

Szerettél meghívunk esküvőnkre és az azt követő alkoholmentes vacsoràra!

Aki megy, megy.

2021. dec. 11. 20:50
 15/15 anonim ***** válasza:
87%
Én antialkoholista vagyok, de aki szeret inni az had igyon. Ez olyan mint a vegán esküvő, na ott majdnem éhenhaltam, átfutottam a mekibe enni egyet.
2021. dec. 15. 13:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!