Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan adnád elő és írnád meg a meghívót, ha te úgymond alkoholmentes esküvőt szeretnél?
Egyébként sem akarunk tipikus magyar mulatós lagzit, amiken eddig voltam - modern zenéket szeretnénk (nem party zenéket sem, hanem a kettő között), max 30 fő és nem kell vőfély és játékok. Csak a család, barátok és finom vacsora, sütemény, jó beszélgetés és táncolgatás.
És persze azt, hogy ne igyák magukat a sárga földig... Amit most hogyan hoz fel az ember? Tudom, ha lesz alkohol, akkor nem tudják megállni, hogy ne igyanak rengeteget egyesek a családból( pl apósom minden munkahelyi bulijáról is taccs részegen ér haza és meséli hogy éppen kivel verekedett majdnem össze...). Nekünk pedig párommal alapból nem fontos az alkohol, a lényeg a házasságunk ünneplése lenne.
Arra gondoltunk, hogy koccintunk egy jófajta pálinkával a vacsoránál és adunk egy pohár bort mindenkinek a süteményezéshez és ennyi. Ezt a meghívóra kellene írni vagy csak szóban vázoljam fel? Nem akarom, hogy ott érje őket a meglepetés.
Ti hogy tennétek/tettetek a helyünkben?
Miért kéne ezt közölni???
Miattatok mennek oda, látni az örömötöket, együtt lenni....
Nekem az is fura hogy ez megfordult a fejedben.
Egyszerűen csak felejtsd el ezt az egészet. Többi adatot se írod rá a meghívóra vagy mondod el nekik szóban...
"Előre szólok, csak egy féle süti lesz"
... ????
Kit érdekel???
Én partecédulán is egyre többször látom, hogy
Kérjük a koszorúk és a személyes részvétnyilvánítás mellőzését!
Szerettél meghívunk esküvőnkre és az azt követő alkoholmentes vacsoràra!
Aki megy, megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!